Přejít na výpis diskuzí
Quake Champions si od pátku můžete vyzkoušet zdarma
10.5.2017 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Tady ta diskuse postrada smysl. Tohle vse jsou lidi, co si myslej, ze quaka znaj a pritom vubec.
-
A i ten cooller ;)
-
Mě to zase házelo nějakou chybu ve všech modech tudíž jsem nemohl hrát.
-
To v QC uz bohuzel taky nejde.. krome Visora maj vsechny ostatni postavy speedlock.
-
Zdravim,
nevíte jak tu hru nainstaluju pokaždé když na stránkách bethesdy kliknu na QC tak mi to něco hlásí s privacy policy a nemůžu nikam. Díky za odpovědi -
Tak to je potom dost na pytel *7*
-
tahle stranka ale rika, ze to tam je
https://quake.bethesda.net/en/champions/hxbAjxgTC0cuGIcOqKiA0 -
no zatim je seznam docela solidni:
Killsen, Cypher, Fatality, Fazz, Noctis, Garpy, Agent, Carnage. -
Prosímtě boba bez s rezervou ano ?
Jinak v pátek určitě zkusím, snad si neodrovnám myš :D -
SEAGULL jsem viděl pár videí za Genjiho omg ( to je fakt magor) ten se snad vyrovná až nějakejm bláznivejm asiatům.
-
Myslím tu poslední uzavřenou betu co byla, kód jsem měl.
-
zdá se mi že to poskakování postrádá smysl a taktiku. takhle se v reálu nebojuje. jsem zvedavý jak poreší lore, možná že hlavní postavy budou po lobotomii nebo tak neco
-
protože je ješte jen čtvrtek
-
RAGE quit
-
Ok to beru naštěstí to tam není... jestli to Kveikovy je tak nic moc. ( i když se ty ability využívat nutně nemusej).
-
Cool3r holt stárne, tak přešel na OW...;)
-
Dalsi zbrane budou pridavany postupne, o tom vyvojari uz nekolikrat psali, a jestli se ti nelibi modely tech co tam jsou, tak muzes pouzit skyny zbrani z predchozich dilu, zrovna rail tam je z Q2. S tim ze se neda customizovat nastaveni mam taky trochu problem, ale pracuji na alternativach, napriklad cervena linka kolem enemy namisto enemycolor. Pronajem hrdinu je celkem logickej krok, kdyz se jedna o F2P krom toho, muzes si koupit plnou verzi a vsechny hrdiny + vsechny kteri kdy vyjdou budou v cene. A hlavně ta hra je v betě, je ve fazi testovani a ladeni, nejedna se o Demo. Takze misto breku na games by bylo lepsi postovat problem do clesdbeta fora *16*
-
Po UT dneska nestekne ani pes, QL ma daloko veci sceno nez cele UT... Krom toho UT uz nikdy nebude popularni, protoze na ni vyvojari kaslou.
-
Zkusil jsem a přes ten slavný Bethesda Launcher se to ani nespustilo. Loadovací obrazovka tam visela několik minut. Tak jsem se na to vysral.
-
Na minulé betě jsem si odrovnal myš tak musím do zítřka pořídit novou. *1*
Nelze srovnávat QC, UT a OW.