-
už když jsem to viděl půl roku zpátky v traileru .. nebyla tam jediná scéna která by mi řekla kup si mě .. Podle mě tuctovka .. a co se týče recenze mi to celkem potvrzuje
-
Recenzi jsem nečetl a ani číst nebudu, ale koukal jsem na videorecenzi na IGN a na pětku to teda vůbec nevypadá. Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod. ale podle mě si takovýhle hodnocení zaslouží většina jiných her, ale ne něco od Remedy, co zní nejen skvěle nápadem, ale i vypadá skvěle hratelností.
-
-
"Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod."
možná to píše v recenzi *15*
-
-
Zajímalo by mě, jak by Quantum Break hodnotil Jan Drda, co popisoval Alana Wakea. Tady si totiž autor stěžuje na hodně věcí, které měly obě hry společné a které jsou u takových her i pochopitelné. Kromě toho mám dojem, že na GAMES.CZ posldení dobou hejtujou co můžou.
-
Hnus, cisty hnus pan recenzent. Kazdy recenzent by mal mat svoj vlastny uceleny (a co najobjektivnejsi) system na hodnotenie hier. Dat orderu 8 a tomuto 5 je ako naplnit pusu cerstvym fekalom a snazit sa rozpravat. Presne takyto bordel degraduje cely games.cz
-
-
Ježiš tak si tuhle hnusnou a blbou hru kup a nevotravuj tady, brání ti v tom něco? A dobře ti tak, pak si doma buď nasranej sám na sebe že si vyhodil peníze za takovou blbost. Komu není rady, tomu není pomoci...
-
to jako srovnáváš Remedy s tvůrci Order, pro který to byla první velká hra? Já bych za tenhle shhit napálil Remedy ještě méně, jelikož tam nefunguje ani technická stránka, textury se nanačítají atd.
-
-
Zajímavý, že stereotypní a nenápaditá hratelnost Honzíkovi nevadila v The Division :P
-
-
To je přeci jako srovnávat jablka a hrušky.
The Division je vlastně MMO RPG. A jestli jsi někdy hrál nějakou hru tohoto typu, jistě víš že od MMO RPG nemůžeš čekat nic jiného než stereotyp.
Zatímco QB je příběhová "jednorázovka" která (jako každá taková hra) má za cíl zaujmout predevším zajímavím příběhem. Samozřejmě né vždy se to daří, přesto mi nepřijde vhodné argumentovat zrovna porovnáváním dvou naprosto odlišných herních žánrů.
Neméně smutné mi přijde jak tady všichni pořád řeší The Order.
Lidi ta hra vyšla, získala fanoušky i odpůrce a konec. Kolik z vás má provizi z prodeje té či oné hry? Nikdo...tak se nehádejte, kdo chce ať si hru koupí kdo ne ať nekupuje.
A ruku na srdce. Kdo z vás všech je objektivní?! -
A ta aréna s nabíhajícími vlnami nepřátel mi taky něco nápadně připomíná *2*
-
-
Mně se hry od Remedy nikdy nelíbily. Myslím, že na Maxi Payneovi se lidem líbil hlavně bullet time použitý ve hrách v době, kdy frčel Matrix. Jinak tam nic zajímavého nebylo. Čili nemyslím, že by se horšili, spíš to lidem pomalu začíná docházet.
-
-
Stylizace, design úrovní, zábavná akce, překombinovanej ale "filmovej" příběh a samozřejmě bullet time. Úspěch minimálně prvního Maxe fakt nebyla náhoda.
-
-
Olejník, jakožto správný Sony fanboy nezklamal a jeho neobjektivní myšlení zapracovalo na všech frontách. The Order: 1886 je v bleděmodrém totéž, co Quantum Break, navíc protkaný cutscénami, které otravovaly na každém rohu, doslova! U QB se Remedy pokusilo alespoň o něco originálnějšího s živými herci a seriálem, ale jelikož pod tím není podepsaný "Executive Producer Shuhei Yoshida", hra tím automaticky dostává 2 bodů dolů, a to ani nebudu rozvádět ty trapné Bossfighty v "The Odéru", ale pan Olejník se z nich div nepokálel...
The Order 1886 - Games.cz 8/10, Metascore 63, User score 67
Quantum Break - Games.cz 5/10, Metascore 78, User Score (zatím není k dispozici)
Obrázek o objektivnosti tohoto recenzenta ať si každý udělá sám :) -
-
No jo no. Z Olejnice se stava takova mala Spacilova:)
-
Tak to je dobry :D recenze vyborna a objektivni :D
-
Jsi hlupák, neumíš si prostě přiznat že se ta hra nepovedla?
-
-
Ono ale srovnání hodnocení na games.cz a na metacritic hovoří za sebe.
-
-
A srovnání s hrej.cz nebo konzolista.cz? Přestaňte se chovat jako uražený holky. Kupte si to a udělejte si obrazek sami. Nehledě na to ze na hrej.cz hru recenzoval Jarda Mövald, který tam platí za xbox fanboye a hře dal 2/5. A potom někdo z vás tu hru už hrál za ty dny co se tu hádáte hra ještě nebyla v prodeji, tak jaká pořád objektivita?! Pokud vám ale příjde objektivní rvát se do krve za něco co jste ani neměli možnost hrát asi s vámi nebude vše v pořádku.
-
-
a Order sa "povedl"? :D olejnik sa zas ukazal
-
-
Nebavím se o Olejníkovi, QB je prostě slabota a Division taky, Olejníka mám na háku. Naopak Alan Wake je skvělá hra.
-
-
-
-
Ono to už vyšlo? Úplně mě jakékoliv info minulo.
-
Jaky je podle vas 5 nejlepsich vyvojarskych studii? U me asi Bethesda, Naughty Dog, Nintendo, Blizzard a Rockstar. Ale vitez je u me Nintendo diky serii Zelda :-)
-
-
Valve, Blizzard, Arkane, From, Bohemia
-
black isle, sir-tech, ssi, obsidian, slitherine *1*
-
Monolith Soft, From Software,Team Ico, Platinum Games a pátý ti neřeknu, jelikož nevím... Jako dal bych tam Bethesdu za Morrowind, ale to co předvádí poslední dobou není na topku...
-
-
Tak ten Monolith delal jednu Zeldu hral jsem na Wii, Bloodborne od Fromu je bomba mam na PS4, Shadow of the Colossus hraju ve 3D na PS3 a porazil jsem zatim 5 z 16 takze mam jeste co delat a od Platinum jsem hral jen Bayonettu. Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)
-
-
"Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)"
doufám, že se FFXV povede a SE si tam dám :)
Jinak Monolith hlavně Xeno *14* -
-
Hraju ted to demo a nevyzera to naozaj spatne :-)
-
-
Ona to neni zadna cast, jelikoz se pry ten demo usek v plne hre vubec neobjevi. Jako maly chlapec Noctis v demu projdes snove prostredi a seznamis se s magii, souboji a ovladanim.
-
není to špatně, ale na druhou stranu nejsem z toho odvařen, ale je to opravdu jen minimální část celé hry, trvá to fakt chviličku...
-
-
-
-
-
-
Proc zmizel clanek z hlavni stranky na games ?
-
-
Asi si nas nechtej znepratelit :-)
-