Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    tadle hra má hlavně strašně nezajímavý a nudný nepřátele. Klasický SWAT scifi komanda, co jsou jak přes kopírák...
  • som mrtvy, ze?
    • Tilwaen
      Ano.
  • No, ide o to kto ako vidi hry. Pre niekoho je dolezity pribeh a vobec si nevsima jemne graficke detaily, druhemu je pribeh fuk, bavi ho prepracovana fyzika atd. Podla videi hra nevypada na priemernu, je detailne prepracovana aspon graficka a fyzikalna simulacia. Ale druha vec je ake je to hrat? To este neviem. Max Payne ma velmi bavil ale Alan Wake vobec.
  • No, hru jsem jeste nehral, ale 5/10 mi prijde trochu prehnane...jak cesky, tak zapadni media nejdou pod 80%. Ponekud zvlastni..asi ai v tomto pripade budu muset udelat nazor sam az si hru zahraju.
    • Hrej 2/5, Zing 6/10, Bonusweb 7/10, Eurogamer bez medaile ( takže6-7/10). Ale cesky media nejdou pod 80. Ani světový. Proto to ma průměr 78%. Logicky
      • za ta 2% se omlouvam :)
    • Tilwaen
      Ano, některá česká média tomu dávají i 9/10 a jako bonus naprosto wtf recenzi.
    • na sectore mas alt. recenziu 9/10 ak zvladnes slovencinu, ja osobne by som hodnotil hry podla poctu fps, to by konzolovky dostavali stabilne 30
      • sector ma objektivnejsie a lepsie napisane recenzie....na game.cz mi niekedy pride ze recenzant hodnoti hru podla toho ako si vyspal....ale v tomto pripade davam za pravdu games.cz som zhruba v polke a na tej hre nie je skutocnenic vynimocne tak 6-7 by sm tomu dal...
        • Fetoval si? Sector je odpad her nej zurnalistiky, hlavne co sa tyka recenzii
      • Tilwaen
        To je ještě lepší způsob hodnocení než Jackovo "kolik GB hra zabere na disku".
      • sector... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Fakt jsi poukázal na Sector? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Vážně?????
  • takto mala dopadnut podla mna aj recenzia alan wake, podla mna silne precenovana hra
    *samozrejme QB som este nehral, ale urcite to skusim o rok, dva...
    • bx - nic si nepochopil, Alan Wake je jedna z nejlepších her.
  • Nevěřím, že by někdo dělal apríl takto ubohým způsobem. Hra prostě stojí za hоvno a na datum nehleďme.
  • Quantum Break - Games.cz 5/10, Metacritic 78 .. The Order - Games.cz 8/10, Metacritic 63 .. no já nevim ale mne to příjde tedy trochu čudné *1*
    • marosho
      Navíc, 78 na Meta. ještě takto ze ze začátku...to taky není žádný zázrak, takže ani tady nevidím problém.
    • A co s tím má společného metacritic? Opravdu se musí u každé recenze psát, že jde o subjektivní hodnocení?
      Opravdu mi inteligence zdejších diskutérů přijde až směšná...
      • Tak se vrať do školy nebo opraš základy českého slohu, tam se píše jednoznačně, že odborná recenze má být OBJEKTIVNÍ. Uživatelská recenze je subjektivní.
  • Mě se nejvíc líbil apríl na YT :D :D
  • Samozřejmě, že tuto hru jsem ještě ani neviděl, ale když vidím reakce některých lidí.. pamatujte, že dneska ja April, a i různé noviny si dělají srandu nepravdivými událostmi. Počkal bych do zítra. Dneska nema smysl věřit věcem, co se kde napíšou :).
    • Bylo by to hezký vysvětlení, ale kurňa těžko říct. Jakože globální herně-novinářský žertík na účet této hry? Ono sice embargo mělo padnout na prvního, ale že by Remedy poslali s kopiemi i třeba vzkaz, ať si ze čtenářů udělají herní magazíny a weby hodnocením srandičku a pak se druhej den povysvětluje, že ta hra je ve skutečnosti hodně slušná a Remedy dostali svému umu? No komplot jak sviňa :D
      • To yb měli spíš dávat 10/10 a druhej den vysvětlit že si z nich hezky vystřelili, ne? :D
      • Morraw
        To by mohlo hru dost poškodit, kdyby i ty velké magazíny dali takhle nízké hodnocení. Už vidím jak se ruší předobjednávky po tisících.
        Ale třeba je to jen upřímná recenze prostá jakéhokoliv hypu a na games se nebáli napsat pravdu :)
  • Je to april, Honza si hru strasne uzil a ve skutecnosti ji dal 10/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit