Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ovsem hra bude neco noveho, hratky nikoliv s casem ale rovnou budoucnosti a mozne volby kterou si zvolit ? V hlavni roli padouch jo to vypada resp cte se to velmi dobre a i tak by se to melo hrat.
  • BookerDeWitt
    Jediná exkluzivka, která by mohla ospravedlnit koupě Xboxu One. Pokud bude vážně hra dobrá, tak si Xbox One někdy ve vzdálené budoucnosti určitě pořídím, společně s Titanfall.
    • doufám že bude emulátor.když to préj má podobnou architekturu jako PC.
      • Jack1947
        Pochybuji silne, emulator do dneska neni ani na old gen natoz ze by mohl byt na next gen. Mozna za par let.
        • Gojira
          Proč by to nešlo? Old-gen měl úplně jinačí architekturu než PC. Za to next-gen ji má dost podobném, né-li stejnou
          • Takhle jednoduše to bohužel nefunguje. Vem si původní xbox. To bylo také vesměs PC s čímsi, co vzešlo z windows a pořádně fungující emulátor stále neexistuje. Emulace ps1 ani ps2 nefunguje bezchybně.

            Navíc nové konzole můžou mít jiné instrukce, než které máme v počítačích, správa paměti bude také asi fungovat odlišně. Asi se musí brát v potaz i sběrnice a jejich rychlosti, její operační systém a spousty dalších věcí, které musíš také emulovat. Současné konzole jsou příliš komplexní, aby to jen tak někdo splácal. Tím neříkám, že to nejde, ale že to neudělá jen tak někdo.

            A nakonec dost možná největší problém: rychlost současných počítačů na to asi nestačí - budeš potřebovat mnohonásobně výkonnější stroj.

            Za 10 možná 20 let? *15*
            • Jack1947
              To jsem si odzacatku myslel no, aby se to vubec hybalo chceto tak 2-4x vykonnejsi pc nez je dneska nejvykonnejsi. Za 10 asi bude kompletni PS3/X360 emulator ale nevsadil bych na to moc penez.
          • Jack1947
            Trochu jednoduche ne ? Kde by potom byli kdyby byl Emulator hned a masinky by tim padem pozbyli na funkcnosti. Tomu moc neverim respkt budu verit az nejaky ten Emulak uvidim. *3* (Bude funkcni).
            • No když na představovačce Microsoftu běžely hry na PC a né na Xone nebude to asi tak velký problém aby na to někdo přišel, samozrejmě pokuď to nedovolí sám microsoft když se chce tak hodně zase věnovat PC hráčům.

              No třeba i tak: http://games.tiscali.cz/tema/xbox-one-asi-nabidne-zpetnou-kompatibilitu-a-hry-i-na-pc-64125, jasné, jsou to jen spekulace.
            • Jack1947
              No to sice byl no, jenze trvalo mu jakou dobu nez byl kompletne funkcni a fungoval tak jak mel... jak rikam u novych konzoli tezko rict ale proc by si dobrovolne hazeli klacky pod nohy. Ano, chtit bude potreba ale on se vzdycky nejaky zapaleny fanousek ktery tomu venuje podstatnou cast sveho casu najde. *4*
            • XorxoxTalarius
              I PS1/PS2 mel myslim emulator ... tak pokud ty nove masiny jsou v podstate Low End PC, tak by to problem byt nemel (samozrejme se do toho bude muset nekomu chtit)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit