Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně aby to do data vydání zvládli otestovat alespoň na jedné AMD kartě ať to zas neni fiasko jak u vydaní jedničky 😀 sorry jako ale vydat hru která na "50%" herních karet vůbec neběží a patch vydat za víc jak celej měsíc  to byl BIG FAIL jak stehno

  • zajimalo by me jestli to navaze na ten konec Rage, kdy vystartovaly ty rakety :)

  • alladjex

    No myslím, že tvůrci Rage, kteří se snaží, aby ta značka získala známost a kredit jsou jistě nadšení z reputace, kterou Bethesdě vyrobil poslední Fallout. Předobjednávku udělá snad jen opravdový herní masochista ;)

  • TheGGG

    Pokud postapo tak jedině metro, dying light 2, last of us 2, dayz gone, nebo death stranding 

    O tyto sluníčko-punkové edgy nesmysle jako rage 2 nebo nové FC fakt nemám zájem. 


    • Derp_1337

      Nevynášej rozsudky k hrám, které ještě nevyšly. Odsuzuvat jednu hru, jenom kvůli tomu, že se ti nelíbí trailer, a naopak vychvalovat jiné, jenom protože měli dobré trailery a nebo se ti líbil předchozí díl, je komické.
      Já osobně taky třeba věřím v úspěch v Last of Us 2, ale ještě není vyhráno, dokud hra nevyjde...


      Navíc tam máš jednu chybu, Death Stranding není postapo. Zatím není přesně jasné, co to přesně bude, ale zatím to má nejblíž k nějaké meta-fantasy s duchy/nemrtvými/démony (příběh začíná v momentě, kdy hlavní hrdina umře a přesune se do světa mrtvých).

      • TheGGG

        DS příběh je zasazen do světa který byl dříve zasažen apokalyptickou čas a realitu deformující událostí, takže je to dějově post apo... nikde není psáno, že v postapu nemohou být fantasy, scifi prvky, nadpřirozeno atd... postapo není jen mad max....

        a hlavní děj DS už byl nastíněn před nějakou dobou oficiálními cestami...

        pokud jde o rage a FC, tak na FC jsem změnil mezitím názor, protože ta hra očividně vytáčí SJW novináře, takže ji možná koupím už jen proto, rage se mě nelíbí svým stylem a vizuálem, ten se asi těžko změní v plné hře... snad až v reálu nastane konec světa, tak zbytky lidstva všichni nenasadí kožený bundy a neobarví si vlasy na růžovo, to radši nežít....

    • Jack1947

      Jediné Metro a Dying light 2 je FPS, navíc jediné 2 jmenované na PC!!!

      (Dying light 2 snad ani postapo není, jen se to odehrává několik let po nákaze z jedničky rád bych DEad island 2 jenže to se asi nikdy v dohledné době nedočkáme)

      Rage2 si zahraju ale taky mě to netěší že úplně zkazili tu atmosféru třeba tím že to bude polootevřené to už nikdo nedělá koridor ? achjo.

      • TheGGG

        dying light 2 už postapo rozhodně je... pak je tu ještě division 2

        • Jack1947

          ty se těšíš na Divizi2 vždyt to bude samé v bledě modrém..

          Než postapo tak spíše takové odříznutí odsvěta a lokální infikace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit