Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    lenže to nedáva zmysel, ak by o tebe vedelo nejaké interdimenzionálne vedomie tak by rovno na miesto v ktorom sa nachádzaš zoslalo stovky démonov a bol by koniec, nevkladalo by ti do cesty démonov po kusoch aby si ich mohol pokojne odstreliť jedného za druhým. V prípade že by samotní démoni autonómne vedeli kde sa kto nachádza tak znovu platí to isté, jednoducho by sa za tebou všetci nahrnuly.
  • id Software dělá dobré hry ale...
    Jen pokud RAGE nebude mít ty chyby jako Borderlands tak do toho jdu. No uvidím... počkám protože se obávám že to bude obdobné.
  • Zrovna u DOOM 3 to bylo pro mě positivní že o mě démoni věděli, bral jsem to tak že jsou to démoni a ne lidi. Navíc démoni byli dost slabí takže v pohodě. Jinak ta hra je pro mě TOP game.
  • skaven123
    ja si radsej pockam, na vyjadrenia sumy hracov, pretoze ja tie peniaze musim zarobit
  • mne vadila přísná lineárnost a ta grafická stránka byla jen pozlátko alá hladkých stěn
  • fallout
    Už aby to bylo... mám předobjenané Rage - Anarchy Edition ( http://www.xzone.cz/rage-anarchy-edition.php3 ) *14*
  • Mechwarrior_bw
    Doom3 bol OK ale vadila mi tam predovšetkým jedna vec - nepriatel o mne vždy vedel a tento pocit doslova neznášam - keď hra vie dopredu každý môj krok, všetko je dopredu naplánované ako vo veľkom divadelnom prestavení, takže keď pôjdem okolo rohu X vyskočí na mňa potvora Y ktorá vykoná akciu Z. Dúfam, že v Rage budú otvorenejšie lokácie kde budem môcť sledovať nič netušiaceho nepriatela a naplánovať spôsob útoku, ak to bude možné tak Rage kupujem.
  • po pravde pro me prvni info, kdy se mi Rage libilo. Jiste, diky dobre hudbe a strihu, ale to k marketingu patri.
  • Tak se netěš, já osobně se těším.
  • Já doufám že to tak dopadně Doom3 super hra..
  • MrSanta
    Ten vybuchující balónek mě vždycky dostane *15*
  • No, jsem zvědavej, protože si zatím ani nedokážu představit celkovou hratelnost.
  • rád se nechám překvapit.Doufám že to nedopadne jako poslední DOOM
  • NonSuch
    povedeny, to je pravda ale porad tak nejak ne a ne se tesit na to...
  • Jo, asi nejlepší, co jsem zatím viděl. Hlavně ať už je čtvrtýho...
  • MidnighT91
    povedený trailer...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit