Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six se možná dočká návratu na E3 2011
4.6.2011 | Martin Bach
18 příspěvků
-
Wau....Rainbow rules. Jakou obět mám složit, abych se dočkal reinkratnace rodgue spear, či raven shield? Krásná zpráva před spaním.
-
Moc se neteste. Urcite se to nakazi Zlehcovacim virem.
-
-
To nemusí být tak daleko od pravdy. Ostatně, člověk po těch zkušeností s reinkarnacemi proslulých značek, začíná být opatrnější a chladnější, kdy mu jeho počáteční úsměvné nadšení a takové to nostalgické potěšení u srdce, naruší ve stejnou chvíli zkřivený ksicht a uvědomění si, že to stejně z dnešním přistupem k tvorbě her nebude ta "stará pařba", ale jen osekaná a oku, sluchu lahodíci a efektně jednoduchými a různými kravinkami prošpikovaná hra, která akorát bude nosit jméno svého předchůdce a honosti se reklamními kecy, jak se vrací "legenda", a to jen proto, aby se dobře prodávala i kojencům....
-
-
Raven Shield je best z celej serie, keby sa pobrali tymto smerom + coop tak .. wau
-
-
jj i kdyz se vegasy hrali pekne, spawny nepratel a prilisna akcnost to zabili, na raveny proste nic nema
-
-
Rainbow Six jsou super :) sice měli pár klopýtnutí ale stejně.ps RS mi seděli víc než Ghost R .....
-
nedockal
-
Já nejvíc vzpomínam na první misi v prvním díle - velvyslanectví. Poprvé jsem jí hrál v demu a vyzkoušel jsem desítky kombinací jak tu misi projít.
-
-
A taky osvobození našeho prezidenta Václava Haška bylo super *2*
-
-
v které jiné hře si můžeš zastřílet v naší opeře? :-)
-
V uniformě a ověšenýho medajlema :-D
-
-
-
Co se mi líbilo stejně jako série R6, byl první díl Ghost recon a The Sum of all Fears.
-
Moc se mi tomu nechce věřit, protože, kdyby se do dnešního herního světa zjevilo staré dobré Rainbow six, tak by ho 1) recenzenti ukamenovali, že je příliš těžké, hardcore a nepřátelská ke hráči, 2) drtivá většina hráčů si zahrála první misi a vypla by to 3) tvůrci zdechli hlady.
Ale bože, já to chci .)
Protože ten pocit, když jste v RS naplánovali celou misi tak, abyste do ní jako hráči nemuseli sáhnout a všechno zmákla jen AI, to patří k jedněm z mých nejsilnějších hráčských zážitků.
/a jako bokovku by tvůrci mohli udělat SWAT 5/ -
-
jojo Raven Shield, Athena Sword, Iron Wrath na hard a s Iron Sights modem ... jedna z mala veci ke kterym se pravidelne vracim ..
-
znacku SWAT vlastni Activision Blizzard a ten to urcite nepusti ale ani nevyda pokracovanie, nehodi sa mu to do vykladu pomedzi CODy
-
-
No, on to měl být vtip, ale tohle, co říkáš, ho položilo do úplně jiné polohy. Actvision se Swatem, to je hodně špatný /Abych se přiznal, swaty jsem měl ještě o něco radějc než RS .)/
-
-
Tak tak....kolikrát jsem prolézal trojku, nepřátelé pokaždé na jiných místech ... bomba. A s dnešním potenciálem Online-coop by to mohla být opravdu sranda.
Nevíte, jak se hraje 4 po netu? stojí to zato, nebo její sláva zhasla?
-
-
-
-
Za remake Raven Shield bych zabíjel nebo aspon "pokračování".