Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six: Siege představuje francouzské speciály z GIGN
13.7.2015 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Přesně.
-
BTW: Bude tam i URNA ? Vzhledem k tomu, že po světě sbírají samé ocenění bych to očekával... ale co ČR asi nikoho nezajímá...
-
Podle toho obrazku to vypada, ze se chystaji na rektalni vysetreni nejakeho chudaka :D
-
Prostě Ubisoft, bere tu firmu ještě někdo vážně ?
-
Už dost prosím, tohle prznění jinak speciálních jednotek je ostudné nejen pro zemi jejich původu ale stydět by se za to mohl i hráč za ně hrající... ohyzdnost. *8* *11*
-
Polovinu středověku? Myslíš vládu Jindřicha II. a pak dlouho nic, až za stoleté války? *15* Anglie až do 18. století tvořila spíše periferii. Mezi velmoci rozhodně nepatřila. A v období novověku byla vždy potřeba rozsáhlá koalice, aby Francii porazila. Doporučoval bych méně dokumentů z produkce BBC. *15*
PS: Období, kdy Anglie nějak výrazně zasahovala do francouzských záležitostí ve středověku bylo vždy spojeno s vnitřní slabostí Francie. Kdykoliv, kdy ve Francii vládl silný král jako Filip II. nebo Filip IV., tak protivníci dostávali neuvěřitelným způsobem nařezáno. -
http://www.militaryfactory.com/battles/french_military_victories.asp
-
Ukaž ty vtipný zprávy z druhé světové. A víš co, radši tu historii ignoruj, blbej jak troky
-
100% souhlas.. toto video u mě zabilo očekávání :(
-
Tak bohužel se většinou berou výsledky z té poslední velké války. Historii neignoruji ale ty zprávy z Druhé světové jsou prostě vtipné. Dokonce si z toho dělali srandu Britové během samotné války a byla o tom vtipná píseň:
https://www.youtube.com/watch?v=hSSBQWbF7R8 (
Jestli v další válce ukáží opak, tak se bude mluvit o tom opaku. Bohužel to poslední je vždy nejvíce aktuální... -
Ach jo... dával jsem tomu alespoň nějakou naději, ale když jsem viděl tu uzdravovací pistolku... *9* Jakoby takových ptákovin nebylo dost...
-
Stoletá válka byla plichta, 1. sv. z vojenského hlediska taky (válku vyhrála anglická blokáda), invaze do Alžírska nebylo vítězství ani omylem, ale naopak naprostý debakl Francie. Takže zbývá výhra nad Sýrií, ano opravdu velké vítězství...Pokud si mě chtěl potupit, tak si měl zvolit alespoň dobré příklady např. rakousko-francouzsko-sardinskou válku a bitvu u Solferina.
-
Tak podle dosavadní prezentace hry je jedna ženská na všech promo materiálech jednotlivých speciálních jednotek. Ubi evidentně razí politickou korektnost bez ohledu na logiku.
-
Stoletá válka, První Světová válka, Francouzsko-syrská válka, Invaze do Algérie.
-
ano, na to bych ti tady něco napsal a myslím, že by se mnou 90 % evropy souhlasilo, ale nechci ban za rašišmus.
-
s tímhle si táhni na novinky, tam se můžeš s ostatními protézami plácat po zádech,
-
Já si počkám na americkej SWAT protože....
AMERICA
FUCK YEAH
.
.
.
AMERICA
FUCK YEAH
*5* *5* *5* -
GIGN je elita a má respekt po celém světě, jen málo jiných speciálek se jim vyrovná.
-
No ještě že si nenarazil na rozhovor s pamětníkem od Azincourtu, to bys měl teprve souvislosti kdo co jaký který čí. Kde že to učíš a kdo že tě nechal vystudovat?