Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six Siege vás pomocí minihry učí pravidla taktiky
10.9.2015 | Aleš Smutný
8 příspěvků
-
Byl jsem pozvaný do Alfy a nebylo to špatný - automaticky se vám aktivoval mikrofon, když jste byli ve hře a prakticky každý komunikoval.
Těch taktických možností je hrozně moc a když se lidi dohodnou na proražení do místnosti každej z jiný strany jiným způsobem, je to dobrá řež. Hodně mě to bavilo - nebyla to nesmyslná střílečka, kde každej skákal a běhal dokola.
Chtěl jsem si to koupit, ale ta cena je hodně přepálená - 80 € za multiplayer (s DLC)? Tak to určitě ne. -
mě by jen zajímalo, proč je přiložený odkaz na stránky s aplikací německy, popřípadě - můžete mi někdo poradit jak to přepnout do angličtiny?
-
-
pod obrázkem Hitlera v právém horním rohu klikneš na tlačítko "untermensch"
-
-
hlavně, aby to bylo podobný prvním třem dílům a co nejmíň tomu paskvilu co přišel potom
-
-
(předem hru jsem nahrál - jne viděl videa) Působí to na mě o něco víc akčně, než první díly, kde se to bez plánování a opatrného postupu nedalo zvládnout..
-
-
Dalo se to zvladnout solo na nejvyssi obtiznost za par hodin.
-
-
-
I ten jejich trenink na webu se mi 2x v prohlizeci sekl a neukazaly se zadne nabidky co dal... tak jak pak asi dopadne hra *1* *15*
-
PUGy by nemusely byt chaos, kdyby se jim podarilo udelat slusny bodovaci/rankovaci system.
Cokoliv lepsiho nez ma cs by mozna mohlo stacit... *12*