Přejít na výpis diskuzí
Randy Pitchford je otráven posedlostí multiplayerem
6.4.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
tomuto sa divim uz od cias UFO Enemy Unknown alebo Age of Magic ci HOMAM 3....proste boli to genialne hry.....original Splinter Cell alebo Thief....to boli stare dobre klasiky...a nie tieto nodobe kraviny...ktore su vycackane..ze moj komp chudak place..ale hratelnost mizerna...a kvalita...aka kvalita...ved po vydani akejkolvek hry clovek 1-2 mesiace len caka na kadejake Patche aby hra vobec bola hratelna.....v tom vidim dovod preco viac ludi na PC stahuje ako kupuje hry....bo nedokonceny a odflaknuty produkt by som ani ja nekupoval....
-
Akoze musim suhlasit, ze dospely clovek vidi triezvo...zhodnoti +/- danej hry a podla toho uvazi ci to kupit alebo stiahnut....aj ja si stahujem niektore hry...mojim dovodm je chybajuca ponuka Demo Verzii...alebo ked TI daju demo ktore ma 1-2gb na stiahnutie a hra ma 5gb..tak to si mozem stiahnut celu hru..a ked sa mi paci, tak si ju kupim (napriklad som si tak kupil ETW a NTW..ked vyladili kraviny a Shoguna 2 som uz bral v predpredaji).
Podla mna je normalne a logicke ze nebudem davat 60 eur za hru ktora ma pobavi na 5-10 hodin a potom ju mozem zahodit, bo 2 krat to nema vyznam hrat (Crysis 2 alebo CoD etc). Pri hrach ako je Civ V alebo Total War....je opakovana hratelnost garantovana a tam tych 50 eur neni problem...je to overena znacka etc...ale za NFS/CoD/MoD etc davat kazdy rok 50 eur...za par hodin hry a troxa lepsiu grafiku....mozem *11* *11* *11*
na MP si nepotrpim...aj tak ked hram neverim ze by niekto bol online a ja som nikdy nato moc nebol....hlavne to vidim v tom ze mam pracu a svoj zivot a proste nemam cas travit pri kompe 2-3 hodky na MP..som rad ked sa dostanem na 1h na SP....takze skor by som prijal keby sa kladol doraz na SP..a MP by sa bralo ako doplnok..len zial opak je pravda :( -
Něco na tom bude... Představte si třebas Hlaf-life 1/2 ep....s mulťákem. To prostě nejde.. Valve ale má dost velkou soudnost aby udělal pořádnou hru a pak popřípadě mulťák úplně extra třebas formou nějakýho módu. A pak z toho má takový pecky jako je CS nebo HL2 Deathmatch.. *5*
-
V lete budem mat 30 rokov, miery 99 -70 -80 , modre oci, mam rad...
To je daka zoznamka ? Ked tu kazdy pise kolko ma rokov ? :)
Ale dobre ano budem mat 30 Dukaca som hral v jeho plnej sleve ked vysiel a sledoval som od zaciatku aj DNF a vzdy som veril ze raz priide :)
Nemozem sa dockat a ci uz dopadne tak ci onak, zahram si ho, uz len koli spomienkam na tie krasne roky, ked som to kamosom rozdaval s RPGckom :D -
Problém je v tom, že vydavatelé si nedokážou pořádně představit originální a zajímavý nápad, který by u hráčů hodně zabodoval, ale místo jedou jen podle statistik a jdou na jistotu, aby neriskovali ani cent. Vypadá to, že jediná firma, která může vytvořit něco originálního, je Valve se svým zdrojem ve Steamu.
-
Je mi 25 a DNF sleduju od začátku, a taky sem se tomu jen už smál (asi po 5ti letech), ale teď to FAKT vyjde xixi
-
...a dění alespoň ve světě her sleduješ ? Btw taky je mi malinko přes 30 a mínusko jsem ti nedal ;o) Všechny odklady měli na triku přímo 3D Realms, kdy několikrát měnili engine a stále si mysleli, že to jednou vydají jako kulervoucí věc. Časem se finance ale rozkutálely a hra upadla k ledu, až se ji nakonec chytl Gearbox a 2K, hru dodělali do požadovaného stavu a nyní je pouze jeden, celkem logický odklad. No chceš li se vsadit, o kolik? ;o)
Pro odlehčení (1998) http://www.youtube.com/watch?v=cQHTnuTZnBY :) -
To bych rád věděl, za co mám mínusové body? Tedy, ne že bych na to koukal a pro kladný bod mazal lidem med kulem huby, ale to vážně věříte, že DNF vyjde? Už je mi přes 30 a už několikrát jsem zažil DNF vycházet.
-
Heh, já už byl na střední a hráli jsem Dooma. Ale sranda to byla stejně - vzdělavatel se kolikrát divil, proč mu najednou studentíci "pracující" s Wordem vykřikují Ku*va drát, kterej haj*l mě to zabil *1*.
Kdo nenaporcoval svého spolužáka během výpočetky motorovou pilou tohle nepochopí *4* . -
Nikoli, jen uz je to dospely clovek, ktery chape ekonomickou podstatu deju ve spolecnosti. Imho tohle je hlavni rozpoznavaci znak mezi ditetem a dospelym. Verim ze to casem taky pochopis.
-
Jak se rika, z ciziho krev netece. Kdyby on investoval stamiliony do her, tak se tak bude chovat taky.
-
Konečně se našel nějaký rozumný člověk, kterému nejde jenom o prachy. Se vším souhlasím. a tohle cpaní jakýchsi polotovarů herních mechanismů do každé druhé hry mi dost vadí.
-
Jestli tohle neni troll, tak pouze človíček zpracovaný médii a zlomený systémem, kterého by měl každý politovat *9*
-
Já tu hlavně vidím lidi, kteří věří, že DNF ještě někdy vyjde. *5*
-
Naivní hovad*na, promiň, ale vás rádoby ekonomů je na netu vždycky všude jak nasr*no, ale vždycky melete nesmysly.
-
miliony lidi si ty hry stahuje, protoze za takove odflaknute ,,vyrobky,, nikdo prachy neda
-
Je vidět, že je tu spousta mladých kloučků, kdyź dokáźí říci že jim MP do konceptu DN nesedí... xixi Jáaaj co sme na Základce, ba, dokonce i na Střední už v roce 2005 ve třeťáku bušili do MP v DN3D, Deathmatch jako kráva! Nebo jsme si semtam projeli celou hru spolu:) Ale byla to BOMBA! MP je prostě super, hlavně, když je kooperativní.. Proto nám tak dlouho vydržel Doom, Doom 2 apod., hry na Buildu, či obecně od iD, pač jsme je s borcama paŕili Coop, bohužel, třeba taková Operace Flashpoint či ARMA nemá Coop... jen nějaké scénáře krátké, či nezáživné... :( Je to škoda...
-
Protože v DN byl původně MP *2* proč by ti neměl sedět u DNF multiplayer? Vždy to byůla zábava a vždy bude... DNF rulez
-
A proč je tedy v DNF mulťák, že by měl Randy nad sebou ještě někoho s podobným uvažováním a proto toto ohlášení? Nechci být skeptik, ale mp mi do konceptu DN moc nesedí.
-
Co ma z toho ja sem zase otravenej z odflaklych singleplayrů, kterých se vydává hromada jak na bezicim pase. Takze MP zustava jedina volba...
Udelej stim neco chlape .)