Přejít na výpis diskuzí
Rayman dostane k ruce hratelnou Barbaru se sekyrou
10.8.2012 | Adam Homola
18 příspěvků
-
hmmhmm... škoda že to není takové sexy baba jako ty čarodějky z Origins, ty byly *14*
-
To bude mít určitě Veskoslav radost *1*
-
-
Bude:) A holka už byla v Rayman Origins nebo se spíše ze sebe udělal kouzelníček transku a byl princezna:-D
-
-
To já jen že jsem si na tebe vzpomněl, jak si to několikrát zmiňoval v diskuzích, že si to pařil. *3*
-
-
-
Aspon bude mít mladá za koho hrát *14*
-
Origins v coopu byla zábava na dlouhé hodiny, ale byl bych přeci jen radši, kdyby vydali další díl ve 3D a s příběhem na způsob legendární dvojky.
-
-
jedničku mám schovanou originál na ps1, ale dvojka mě teda přišla hrozná, vůbec mi nesedlo 3d a prostředí hry.
-
Rayman 2 je pro mě dodnes jedna z nejlepších, ne-li nejlepší 3D plošinovka, co jsem kdy hrál. Gamesa, ke který se budu vždycky rád vracet. Prostě srdcovka, jejíž atmosféru už nic nenapodobí.
-
-
Vidím to také tak. Navíc to není tak dávno, kdy vyšel na Xbox Live Rayman 3 v HD, takže je i docela dobře možné, že se nějakého nového dílu odkazujícího na tuto tradici v budoucnu dočkáme.
-
-
Hlavně žádné 3D:-X
-
-
Proč? Tobě se Rayman 2 nebo 3 nelíbil?
BTW navíc tyto hry jasně dokázaly, že trojrozměrné prostředí k Raymanovi sedne jak p*del na hrnec, takže nechápu tu zášť. -
-
Jakou zášť proboha? A Rayman začínal jako plošinovka a tak ho ám nejraději. Prý hned zášť:)
-
-
Mám na mysli tvou zášť vůči 3D soudě dle tvého posledního komentáře. Neberu ti tvůj názor, já říkám, že jsem se u R2 TGE nebo Hoodlum Havoc bavil více, než u prvního dílu, takže bych rád, kdyby se ještě v nějakém dalším díle v této podobě vrátil. Mimoto, takový Rayman 2 u tebe není plošinovka? A co tedy jiného? RTS?
-
-
Tak ono v podstatě bude i Rayman Legends 3D, takže bych to neřešil:)
-
-
-
-
-
-
asi jsem jelito, ale tohle mi vůbec nešlo, pořád jsem umíral (a třeba hned první mezihru na komárovi jsem prostě nebyl schopnej dohrát)
což vzhledem k tomu, že je to hra pro děti, znamená jediné - děti jsou prostě šikovnější než starci :D -
-
To je tím, že hra je určena pro multiplayer, kde se můžete navzájem oživovat... Jdou sice až 4 hráči, ale už při 3 je to nehorázný zmatek :D
-
Tak to nechci vedet co sa stane ked zachranis tie princezne...
-
*1* Jako bych se viděl.Dal jsem si demo a pořád jsem jenom umíral.Nakonec jsem se dostal až k honičce s rybou a tam to vzdal.Mládí vpřed a stáří na svá místa k Total waru. *1*
-