Přejít na výpis diskuzí
Rayman Origins doskáče i na PC - na konci března
26.1.2012 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Jupiiiiiiiii! Dobrych plosinovek na PC neni nikdy dost. Po zklamani ze Sonic Generations mi to snad Rayman vynahradi. *4*
-
-
Novej Sonic mi přišel fajn. Ale Rayman je moje srdcovka, takže ježour jde na druhou kolej ;)
-
-
Co tady blázníte :). Vždyť už asi dva týdny PC verze koluje po netu. Nejlepší hra co jsem kdy hrál tohoto druhy. Takové hry se na PC nedělají (spíš jsem dlouho žádnou podobnou neviděl).
-
-
Není to náhodou verze pro Wii s emulátorem? Děkuji, nechci.
-
-
Yes. Trine 2 a přidá se k němu Rayman:)Šup na poličku s ním.
-
Po těch neradostných zprávách o MW3 a Originu je tu konečně něco, co člověku zvedne náladu!
Taktéž kupuju a těším se! Kéž by hra podporovala Steamworks! *5* -
Juhúúú : )
-
Hurá!Z vlny plošinovkových her které poslední dobou začali znova vycházet(Trine,Tintin)mě tahle láká zdaleka nejvíce...
-
Konečně! Kde celou dobu ten pravej Rayman byl, sakra? A proč nakoec skončil jen na ujetym Wii? Konečně pořádná zpráva z Ubi ...
-
-
Hmm, skončil i na PS3 a X360.
A ujetou Wii verzi šlo s přehledem emulovat, pokud máš aspoň trochu slušnější PC. -
o nic si neprisiel, Raving Rabbids zabilo raymana.. hral som len jednotku na PC, akoze nebolo to zle ale rychlo to omrzelo, na hopsandu raymana sa to nechytalo, tamto bolo dost detsky orientovane
-
-
Souhlasim s tim, že prostě klasickej rayman, klasika klasik plošinovek ... neznal jsem nikoho, kdo by ho neměl rád a i rád se k němu vracím .. tak mě napadá, funguje starej rayman na win 7? *15*
-
-
ano, funguje. (GOG)
-
-
když zde padla řeč o Raving Rabbids, jestli jsi to hrál pořádně. taky některé hry nebylo možné dohrát kvůli špatnému počítání score a vyhodnocování? celkem mě to vytočilo, ještě na disku mám pár videí. vydavatel playman na mě ale hodil bobek a do ubisoftu jsem to neposílal (bohužel jsem nenašel žádný konkrétní kontakt, aby to dolezlo rovnou někomu zabívající se touto hrou).
-
-
-
Přiznám se, že jsem ani nečekal, že se na PC nakonec objeví. Nicméně skvělá zpráva, těším se moc... Zpracování vypadá prostě skvěle!