Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to super a na slusnem PC to jde hrat na emulatoru se vsim vsudy.Takze parada synator to hraje jak o zivot a s nim pomalu cela domacnost pac je jeste malej a vse neprojde :)
  • Nevidim důvod, proč si kvůli jedný hře kupovat konzoli. I přesto, že je skvělá. Klidně si mi tu nadávejte, ale nemám prostě konzole z principu rád a na takovym názoru neni nic špatnýho. A přesně tak - port na PC by je nezabil... když už mohly portovat i ty připitomělý hry s králíkama, který z raymanovský série na dlouhej čas úplně vytlačily samotnýho Raymana. Někdy vývojáře fakt nechápu.
    • A klidně se přiznám, že jsem si Rayman Origins stáhnul jako emulovanou verzi na Wii, abych si to moh zahrát na PCčku. A nijak provinile si nepřipadám... když mi Ubisoft nedává jinou šanci, jak si tu hru zahrát... jó, bejt to na PC, koupil bych to z fleku, klidně i za plnou cenu. Škoda
      • ". jó, bejt to na PC, koupil bych to z fleku, klidně i za plnou cenu"
        Takže předpokládám, že pokud to v emulátoru rozběhneš, tak vyrazíš do obchodu pro tu Wii verzi, ať k ní máš licenci.
        • Nerozběhnu to bezchybně a už vůbec ne plynule. Takže ne, verzi pro Wii si do obchodu koupit nepůjdu.
          • Neudělal bys to ani tak. Tečka.
  • Makres
    Rayman Origins by měl být na PC, nevím jestli pro český trh, ale v googlu vám vyjede pár odkazů ke stažení a obrázků krabice pro PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit