Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    U Lukášových recenzí je mi až líto že jsou v češtině..jsou většinou tak perfektní, že by zasloužily mezinárodní uznání :-)
  • Amylee.Anderson
    Díky Lukáši za takovou recenzi. Jsi nejlepší recenzent, protože jsi neskutečně originální :) Ta část s meme mě vážně dostala :D
    • Souhlas!
  • firebug
    Skvela hra! Dohral jsem to s brachou na ps3 a hned to predobjednal na PC, kde jsem to uz taky dohral a dokonce vyzobal skoro vsechny bonusy (zbyvaji tak 3). Vsem vrele doporucuji. Naroky na HW jsou hodne vstricne - sam jsem to rozjel na 5 let starem notebooku a skvelym bonusem je fakt, ze hra (v krabicove verzi) neobsahuje zadny DRM ci podobny protipiratsky ptakoviny. Ani to CD nemusi byt v mechanice :-) Presne takhle se maji vydavat hry pro PC hrace, Ubisofte!!!
  • Veskoslav
    Jinak osobně si myslím, že Raymen je pro děti bez dětí. Obtižnost některých lokací je naprosto šílená a tvůrci (klobouk dolů) si se hrou nádherně pohráli, cenou ji nezabili a třešničkou je bez MRDa ochrana. To člověk přece musel ocenit koupí:)
  • Konečne recenzia od lukáša :) a tak ako vždy zase za jedničku, človeče prečo ty nepíšeš knihy, by som ich čítal jak divý.
  • Super recenze :) hlavne ten FUUUU moment :)
  • GlaDOS
    Smutní včetně Aleše *1* Perfektní videorecenze, perfektní hra.
  • Hanzales
    Naprosto parádní videorecenze, hned je poznat rozdíl :) Více videorecenzí od Lukáše! *3* Ta pasáž pokus-omyl byla taky hodně trefená a myslím i adekvátně dlouhá :) a ta hlava v rohu prostě nemá chybu...
    A taky respekt, jde vidět, že jste pařmeni a když už něco hrajete, tak pořádně. Zatím jsem zkoušel demo a tam jsem to všechno rozhodně nevysbíral. No a je fakt, že na PC, krom Raymana (mimo ty raving rabbits) si taky vybavuji naposledy akorát ten Heart Of Darkness. Do týhle gamesky půjdu. Btw tuhle hru si samozřejmě ze všeho nejvíce užijí ti ze "strany zelených". Podle mne samotní autoři (myslím té hry) si taky musí rádi sem tam dát... (viz nenápadná poznámka na úvodu videa) :)
  • Veskoslav
    Nemá MRDa, hřeje se na poličce u mě doma. A jinak hra luxusní! Vřele všem doporučuji a kupujte pcčkáři:)
  • Ještě, že je Lukáš z5. Jeho videorecenze mají říz! Člověk se i zasměje a dokáže si i udělat obrázek o tom, jaká teda ta hra je. Jen tak dál Lukáši! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit