Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • výborný! *3*
  • Hanzales
    Naprosto parádní videorecenze, hned je poznat rozdíl :) Více videorecenzí od Lukáše! *3* Ta pasáž pokus-omyl byla taky hodně trefená a myslím i adekvátně dlouhá :) a ta hlava v rohu prostě nemá chybu...
    A taky respekt, jde vidět, že jste pařmeni a když už něco hrajete, tak pořádně. Zatím jsem zkoušel demo a tam jsem to všechno rozhodně nevysbíral. No a je fakt, že na PC, krom Raymana (mimo ty raving rabbits) si taky vybavuji naposledy akorát ten Heart Of Darkness. Do týhle gamesky půjdu. Btw tuhle hru si samozřejmě ze všeho nejvíce užijí ti ze "strany zelených". Podle mne samotní autoři (myslím té hry) si taky musí rádi sem tam dát... (viz nenápadná poznámka na úvodu videa) :)
  • Phillios191
    Skvělá hra, prostě parádá, po dlouhý době něco fakt úžasnýho a na odreagování :)
  • Recenziu som nevidel, tentokrát som na ten váš prehrávač nemal nervy *11*

Ale hru už hrám, už pomaly končím (asi) a je dobrá, hoci po prečítaní nejakých konzolových recenzí som čakal vyššiu obtiažnosť, škoda, ale nevadí. Aj tak to stojí za to.
    • tak zkus chytit nejakou truhlicku a az je budes myt vsechny pak neco rikej a obtiznosti
      • Chýbajú mi dve. Stačí?. Hrám to na klávesnici, nie na tom prstylomnom gemepade, možno preto...
    • Přehrávač je v pořádku.Už to jede na slabších PC.Nemusíme si kupovat HD monitory a i5 procesory.
      • Ale straaaašně pomalu se to načítá.:(

Alespoň tedy mně, místní videa musím vždycky nechat tak pět minut odstát. Obvykle to tedy řeším vyhledáním stejnýho videa na youtube, což je asi tak pětkrát rychlejší než čekat na načtení tohohle pitomýho přehrávače, ale u videorecenzí to pochopitelně nejde.
  • Nechcem sa chvastať, ale tú pasáž s vtákmi ktorú on tam opakoval niekoľko krát som prešiel na prvý raz : D Holt, Super Meat Boy naučí...
    • Tak to respekt, já to dával asi tak jako recenzent :D , škoda že neukázal taky nějaký treasure chest level, ty mě bavily nejvíc, i když tam toho FUUUUUUU bylo asi nejvíc :D
    • firebug
      Taky mi nebylo jasne, co je zrovna na teto pasazi tak tezke. Ja to dal na dva pokusy... Dale se najdou opravdu tuzsi mista, u kterych jsem se zapotil. Hlavne pokusy o prekonani casoveho rekordu byly misty o nervy. Ale bavil jsem se naramne!
      • janchor
        Ta pasáž těžká není, jen recenzent byl trubka a nejdřív mu nesecvaklo, že má skákat po hlavách.
  • Travou hustou ze by se sni dalo uzit spousta legrace? :)))))))
  • Mechwarrior_bw
    výborná recenzia ... je to presne tak, od čias Heart of Darkness ma žiadna podobná skákačka nebavila viac, len škoda, že to muselo trvať toľko rokov.
  • rami.cz
    Hral jsem demo na steamu a je to vazne mazec. "Navrat" do starych korenu :) Hraval jsem originalniho Raymana na prvnim PS :) *14*
  • Geniálna video recenzia. Vďaka ! :) PS : Za Meme +++ :)
    PS 2: Challenge accepted :D
  • ezechiel25-17
    Comebacková videorecenze Shoguna, jako by nebyla zdá se :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit