Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jake je cislo na replay ??
  • Sory že odbyhám od tematu ale nevíte někdo co je to za pisničku v tí upoutavce. Diky
    • Zkus hádat... jejich jméno začíná na L a končí na K - Linkin Park - No More Sorrow
  • Mě se hlavně líbí, že to dostala do rukou prima respektive prima cool. Veřejnoprávní televize mí přijde zkrátka příliš upjatá a se zaměřením sledovanosti na důchodce. Nova mi přijde zase příliš trapná a nezajímavá. Takže prima cool prostě.
    PS na televizi se nedívám, nejsem podplacenej. Pořady sleduju na internetu, ale aspoň mám ten správnej morální pocit, že kdykoliv budu chtít tak se můžu podívat na televizi. *5*
    • Pan_Klobouk
      No nevim, nemyslim, ze by na to televize/kanal mela vyrazny vliv. Tyhle porady (krome GP) byvaji vyrabene na klic a zadani/objednavka budou asi hodne obecna. Herni porad... a hotovo. Pochybuju, ze by jim nekdo schvaloval studiove vstupy, radil co a jak maji rikat, nakazoval kolik procent maji sezrat konzole, kolik PC atd.
      Ona i ta ztrouchnivela CT bude dost benevolentni, Broukal si to muze v podstate delat podle sveho. Nedavno zmenili skupinu ze zabavne/tvorba pro deti na dokumentarni/publicistickou, ale ze by to na GP bylo nejak znat? Nemyslim, je porad stejne slaba. :)
      • 13_11
        O tom by se dalo dlouze hovořit, jak je či není vedení ČT benevolentní. Mně ČT (zvlášť Jednička) přišla vždycky upjatá, se strachem vypustit z pusy cokoli zjevné naplno. Byly ovšem okamžiky (a stále určitě jsou; nevím, nedívám se na ČT), kdy si naopak byli moderátoři zpráv schopní pustit huby tak na špacír, až to bylo jednak trapné a druhak úplně bezpředmětné.

        Z důkazů, že to jde na Primě svobodněji, vyčnívá Kraus a jeho late night show - tam ta volnost takříkajíc dýchá.

        A pokud jde o otázku poměru mezi informacemi / zábavou, jak už tu v diskusi někdo nastřelil, tak mně by se líbilo, kdyby to bylo půl na půl. Svět by byl sice lepší bez skopičinek, jaký předvádí Game Page, to jo, ale zase aby byl Re-Play jenom informačně nabitý pořad, to by byla nuda. Inteligentní zábava se srozumitelnými informacemi o videohrách, to by se mi líbilo. A ať to není upjatý; zrovna v tomhle na Tukana dost spoléhám.
  • no dobrý, už tak tam koukám na star trek,bbt,himym,earla,dextra,simpsny a teď ještě o sobotkách na hry, zatim nejlepší televize v čr
  • Jezis zrovna ten "prijemny" clovek, kvuli kteremu jsem nikdy nemel rad treba casopis Score...
  • spoock
    Game Page sice pod taktovkou Ondry Broukala povyrostl, ale jde silně vidět, že ČT takový pořad z velké části ignoruje a nedává mu dostatečný prostor. Re-play jsem začal konecem minulého roku stahovat a musím uznat, že takhle si představuju herní pořad do televize. Doufám, že laťka zůstane stále vysoko.
    • Nevím co je na Re-Play tak zajímavého. Sám jsem se na něj velice těšil, po tom všem(výborném), co PrimaCOOL vysílá, to co jsem však jedné odpolední soboty shlédl, mě naprosto odpudilo od dalšího sledování. Mou první otázkou bylo: "Proč se ty ukázky z her tak neuvěřitelně(pravidelně) sekají?" - Když je to herní pořad, měli by snad mít na to i, jak se říká, "mašinu", aby bylo možné mít spuštěnou hru + např. FRAPS v jednom okamžiku. Dalším negativem jsou "duchaplné" vstupy jakýchsi rádoby moderátorů(nemyslím komentáře v průběhu ukázky).

      Řekněme, že mou představou herního pořadu(resp. TV pořadu o hrách) je představa takřka dokonalým obsazením světa Game-Page s nádherně graficky zpracovaným prostředím Re-Play *5* .

      Re-Play prostě nezaujalo... *6* *7*
  • no hlavně ať už to začnou vysílat ta pauza už je moc dlouhá, nemám se na co dívat už to budou dva mesíce sakra... Jinak rozhodně nejkvalitnější pořad o hrách na české scéně. byl před změnama a věřím že bude po zmenách ještě lepší( třeba se dočkáme konečně i live řeských vstupu z E3)
  • Mopped
    Podle toho co píšou na ofic. stránkách, budou tam jako poradci Modrák a Bocan, což je dobře. Ten kašpárek co to bude uvádět je jako moderátor taky poměrně dobrý (jinak je to samozřejmě prznitel a devastátor kultovního časopisu), takže by to mohlo fungovat. Přeji jim hodně štěstí.
  • ankitamishra
    Tak to je dobře, že REPLAY roste. Po změně se mi ten pořad začal líbit. Mikoláš je můj dlouholetý favorit a Alžběta je krásná, moudrá a doufám, že i dost vtipná, ostatně ji mám mezi přáteli na facebooku. Jsem rád, že to místo dostala. Píšu produkci jedničku.
    • No ty krávo "...ostatně ji mám mezi přáteli na facebooku..." Tak to si teda fakt borec..
      • Když je to na facebooku, tak to musí být pravda. Na to jsou vážný studie. *1*
    • no alzbeta teda moc krasna neni
      • 13_11
        S tím teda nesouhlasím.

        Důkaz 1, důkaz 2, důkaz 3.
        • Zayl
          Protože v pořadu který by měl být primárně informativní a sekundárně vtipný(respektive zábavný) jde o to jak kdo vypadá, případně jaké orgány mu přiroda nadělila!

          "krásná, moudrá" ... mě rozesmála ta druhá část.
          Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým slovom, “moudrá”?

          Když už chceš lichotit, lichoť relevantně.
  • Daniell605
    Kurva jo! =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit