Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Několik dílů Re-Play jsem na Publicu shlédnul. A bylo to skvělé. Moc se na to těším. Pokud kvalita zůstane na stejné úrovni, tak tady konečně vyroste konkurence pro ten trapnej GamePage, který jsem přestal před několika lety sledovat. Držím palce.
  • "zivot je kratkej, hrej s nami" wtf?:D
    • 13_11
      Známé už z reklamy na XBOX.
  • Jestli to bude moderovat Tukan, tak nemám o úroveň kvality pořadu strach :).
  • Paráda *4* *4* ...těšim se...Re-Play je dost dobrej a konečně na dobrým programu *3*
  • no dobrý, už tak tam koukám na star trek,bbt,himym,earla,dextra,simpsny a teď ještě o sobotkách na hry, zatim nejlepší televize v čr
  • Mě se hlavně líbí, že to dostala do rukou prima respektive prima cool. Veřejnoprávní televize mí přijde zkrátka příliš upjatá a se zaměřením sledovanosti na důchodce. Nova mi přijde zase příliš trapná a nezajímavá. Takže prima cool prostě.
    PS na televizi se nedívám, nejsem podplacenej. Pořady sleduju na internetu, ale aspoň mám ten správnej morální pocit, že kdykoliv budu chtít tak se můžu podívat na televizi. *5*
    • Pan_Klobouk
      No nevim, nemyslim, ze by na to televize/kanal mela vyrazny vliv. Tyhle porady (krome GP) byvaji vyrabene na klic a zadani/objednavka budou asi hodne obecna. Herni porad... a hotovo. Pochybuju, ze by jim nekdo schvaloval studiove vstupy, radil co a jak maji rikat, nakazoval kolik procent maji sezrat konzole, kolik PC atd.
      Ona i ta ztrouchnivela CT bude dost benevolentni, Broukal si to muze v podstate delat podle sveho. Nedavno zmenili skupinu ze zabavne/tvorba pro deti na dokumentarni/publicistickou, ale ze by to na GP bylo nejak znat? Nemyslim, je porad stejne slaba. :)
      • 13_11
        O tom by se dalo dlouze hovořit, jak je či není vedení ČT benevolentní. Mně ČT (zvlášť Jednička) přišla vždycky upjatá, se strachem vypustit z pusy cokoli zjevné naplno. Byly ovšem okamžiky (a stále určitě jsou; nevím, nedívám se na ČT), kdy si naopak byli moderátoři zpráv schopní pustit huby tak na špacír, až to bylo jednak trapné a druhak úplně bezpředmětné.

Z důkazů, že to jde na Primě svobodněji, vyčnívá Kraus a jeho late night show - tam ta volnost takříkajíc dýchá.

A pokud jde o otázku poměru mezi informacemi / zábavou, jak už tu v diskusi někdo nastřelil, tak mně by se líbilo, kdyby to bylo půl na půl. Svět by byl sice lepší bez skopičinek, jaký předvádí Game Page, to jo, ale zase aby byl Re-Play jenom informačně nabitý pořad, to by byla nuda. Inteligentní zábava se srozumitelnými informacemi o videohrách, to by se mi líbilo. A ať to není upjatý; zrovna v tomhle na Tukana dost spoléhám.
  • Replay je jednoznačně nejkvalitnější pořad co kdy v ČR o hrách byl. Game Page je i přes zvedající se kvalitu stále infantilní hlavně těmy "vtipnými scénkami".

Překvapila mě ale změna moderátorů. Ta holčina to uváděla dost profesionáně. Modrák tomu dal "odbornej kukuč". Trochu škoda, ale zas Tukan není úplně špatná volba. Kdysi jsme vidělpár dílů Score live a celkem mu to šlo.
  • viděl sem ten pořad na Publicu a moc mi neseděl..nevim proč, ale většina pořadů kolem her na me působí trapně..nevim jestli je to moderátory nebo kým..gamepage (mimochodem proč tam řešej už skoro jen konzole?), nebo dokonce kybernet (nebo jak se jmenoval) to samé..proto raději sleduju ty zahraniční na youtube..na nový re-play se vlastně těším, protože věřím, že moderátoři to tentokrát zvládnou a úroveň se zlepší..nejraději bych kdyby se dal na moderování takového pořadu třeba pavel d. me se po jeho kultivovaném projevu z podcastu a přednášek na conech prostě stýská..a nebo proč vlastně ne třeba petr p. nebo lukáš g.? já vim kluci, asi se vám do toho nechce..jste ale docela zkušení řečníci a je radost vás vidět i poslouchat:) no snad se alespoň někdo z vás v pořadu objeví
    • ankitamishra
      No, to už by tam mohl přednášet i Martin Bach své "Desatero mýtů o piratství." No a pak by v přímém přenosu mohl mrskat a zatýkat studenty na kolejích. Takový sado maso GP *1* Klidně ať někdo z Games přijde jako host.

Hele, produkční, čtete to tu? Říkám člena redakce GAMES jako hosta *1*
      • ano přesně tak, chceme hosta a bičování..a já říkám-chci vtipné scénky a bude je psát pavlovský *1*
  • Videl jsem upoutavku a zatim super. O moderatory strach nemam, Tukan je vtipnej typek a Alzbeta sexy holcina. Drzim palce. Hlavne se vy...te na "vtipny scenky ala GP.
  • No konečně tu bude nějaká ta rozumná konkurence, btw není Tukan známej právě z gamepage, ale to tam asi psát nechcete :P
    • Tukan je známej hlavně ze Score, ale v Game Page taky působil. Já se na ten pořad díval jen kvůli němu, Alimu A Máše. Teď už jim zbyla jen Máša, tak se občas kouknu, ale replay je prostě lepší, není o čem mluvit. Už s Bludrem byl pořad dobrej, takže Tukan půjde určitě ještě o něco víš.
    • Přikládám, ale taky, že by mě strašně potěšilo, kdyby jste si odpustili ty strašně trapné, čas kradoucí, scénky jako byli na GP...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit