Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re-Play mi nikdy nesednul, zůstanu u Indiana :-)
    • Indian ? Co to je za srač*ku ? *2*
    • Indian? Ježiši, to je trapnej pořad. Re-Play je nejlepší!... V Indianovi jsou poze namyšlení kreténi... Zkrátka ubohost...
      • Pravej_PipMan
        zato ty jsi ouplně normální viď *2*
  • spoock
    Game Page sice pod taktovkou Ondry Broukala povyrostl, ale jde silně vidět, že ČT takový pořad z velké části ignoruje a nedává mu dostatečný prostor. Re-play jsem začal konecem minulého roku stahovat a musím uznat, že takhle si představuju herní pořad do televize. Doufám, že laťka zůstane stále vysoko.
    • Nevím co je na Re-Play tak zajímavého. Sám jsem se na něj velice těšil, po tom všem(výborném), co PrimaCOOL vysílá, to co jsem však jedné odpolední soboty shlédl, mě naprosto odpudilo od dalšího sledování. Mou první otázkou bylo: "Proč se ty ukázky z her tak neuvěřitelně(pravidelně) sekají?" - Když je to herní pořad, měli by snad mít na to i, jak se říká, "mašinu", aby bylo možné mít spuštěnou hru + např. FRAPS v jednom okamžiku. Dalším negativem jsou "duchaplné" vstupy jakýchsi rádoby moderátorů(nemyslím komentáře v průběhu ukázky).

Řekněme, že mou představou herního pořadu(resp. TV pořadu o hrách) je představa takřka dokonalým obsazením světa Game-Page s nádherně graficky zpracovaným prostředím Re-Play *5* .

Re-Play prostě nezaujalo... *6* *7*
  • ankitamishra
    Tak to je dobře, že REPLAY roste. Po změně se mi ten pořad začal líbit. Mikoláš je můj dlouholetý favorit a Alžběta je krásná, moudrá a doufám, že i dost vtipná, ostatně ji mám mezi přáteli na facebooku. Jsem rád, že to místo dostala. Píšu produkci jedničku.
    • No ty krávo "...ostatně ji mám mezi přáteli na facebooku..." Tak to si teda fakt borec..
      • Když je to na facebooku, tak to musí být pravda. Na to jsou vážný studie. *1*
    • no alzbeta teda moc krasna neni
      • 13_11
        S tím teda nesouhlasím.

Důkaz 1, důkaz 2, důkaz 3.
        • Zayl
          Protože v pořadu který by měl být primárně informativní a sekundárně vtipný(respektive zábavný) jde o to jak kdo vypadá, případně jaké orgány mu přiroda nadělila!

"krásná, moudrá" ... mě rozesmála ta druhá část.
          Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým slovom, “moudrá”?

Když už chceš lichotit, lichoť relevantně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit