Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holec89
    a zeme je placata?
  • Jack1947
    Nevim , ja na Vesmir moc neverim. *3*
  • hznk89
    Předtucha? Nemohlo to být něco většího? Síly z pararerního vesmíru?
  • ucho
    už byla v akci za 5 eur, ehm...
  • to máš sice pravdu, ale pokud neznáš "originál" tak je i pro neznalého člověka tahle hra bezpředmětná. Ono totiž kdyby ten remake byl k něčemu, mělo by smysl o hře a její náplni napsat, takto by to byla už jen ztráta času. Nebude to hit pro znalce originálu a neznalce odradí zpracování dřív, než pochopí o co jde..
  • Robotron3
    A byl aspoň honorář za recenzi víc jak 20€? *4*
  • To si dneska dovoli kde kdo, zprznenych a nedodelanych her jsou dnes desitky..tak proc ne další. Chtelo by to aby tyhle patlaly někdo uz konecne zazaloval, mozna by to pak další preslo.
  • Jack1947
    Zajimavy, naka predtucha ci co ze nez jsem se koukl na hodnoceni tak me napadlo to bude nejspise 4/10 a hle, nemylil jsem se.
  • maros.goc
    tak fakt je :) ale prisaham bohu ze nebola! :D
  • Thorar
    Na steamu je za 20 éček.
  • MickTheMage
    Autor recenzie si ju kupil v den vydania :) (a na steame stale je, co viem)
  • maros.goc
    odkial ste ziskali hru? co viem, tak sa nepredava este (predavala sa davnejsie ale len chvilu no potom bola stiahnuta)
  • Článek pěkně napsaný, což o to, ale recenze? Neberte to zle, ale o hře jsem se nedozvěděl v podstatě vůbec nic kromě toho, že se jedná o remake, potažmo zpackaný remake. O hratelnosti, náplni/obsahu hry samotné v podstatě nepadlo ani slovo.
  • jak to říct.. na jednu straně mě mrzí, že se to nepovedlo... na druhou stranu možná dobře. Alespoň jsem si vzpomenul jaká to bylo výborná trilogie! (mj. pokud se nepletu stejný ročník s trilogií Ishar).
  • Thorar
    Tahle trilogie je moje srdcovka (tvoří mou svatou trojici společně s Falloutem a Albionem), takže si tento políček do tváře hráčů beru velmi osobně. Jak si sakra dovolej takhle zprznit hru a vůbec ji v téhle podobě vydat? To netušim co udělaj s těma dalšíma dvouma dílama. Když jsem poprvé četl že dělají remake, řekl jsem si "bomba", pak jsem viděl video, obrázky a nadšení sakra rychle opadlo. A když to vyšlo vyčkal jsem, vlezl na fora, četl o těch bugech( buzích?) a věděl že tohle si nikdy nekoupim a nenainstaluju. To ta 20 let stará hra pořád vypadá a hraje se stokrát líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit