Přejít na výpis diskuzí
Realms of Arkania: Blade of Destiny - recenze
17.10.2013 | Michal Nemec
35 příspěvků
-
Článek pěkně napsaný, což o to, ale recenze? Neberte to zle, ale o hře jsem se nedozvěděl v podstatě vůbec nic kromě toho, že se jedná o remake, potažmo zpackaný remake. O hratelnosti, náplni/obsahu hry samotné v podstatě nepadlo ani slovo.
-
-
to máš sice pravdu, ale pokud neznáš "originál" tak je i pro neznalého člověka tahle hra bezpředmětná. Ono totiž kdyby ten remake byl k něčemu, mělo by smysl o hře a její náplni napsat, takto by to byla už jen ztráta času. Nebude to hit pro znalce originálu a neznalce odradí zpracování dřív, než pochopí o co jde..
-
-
To je prece nesmysl, recenze ma hrace seznam s hrou jako takovou, ja presto, ze jsem dohral celou trilogii jsem se z recenze nic nedozvedel. Napr. jak je rozvedeny pribeh, jaky je vyvoj postavy - zdali stejny nebo jsou v nem nejake zjednoduseni jako v drakensangu atd. Zda je zachovana komplexita pri cestovani na mape atd. Proste recenze za 4-. To snad napsal uplny amater.
-
-
Ked si ju dohral povodne hry, vies, ze je to presne to iste ;) (nic rozvadzane, nic navyse, ak by tam nieco navyse bolo, bolo by to spomenute) Teda bolo by keby ta hra fungovala tak ako ma - co sa systemu tyka. V dobe recenzovania nefungovala. Skoro nic tam nefungovalo, ale ako recenzia naznacuje postupne sa to menilo k lepsiemu. V konecnom dosledku, nic z toho nie je podstatne, pokial to nefunguje tak ako ma.
-
-
-
-
Tahle trilogie je moje srdcovka (tvoří mou svatou trojici společně s Falloutem a Albionem), takže si tento políček do tváře hráčů beru velmi osobně. Jak si sakra dovolej takhle zprznit hru a vůbec ji v téhle podobě vydat? To netušim co udělaj s těma dalšíma dvouma dílama. Když jsem poprvé četl že dělají remake, řekl jsem si "bomba", pak jsem viděl video, obrázky a nadšení sakra rychle opadlo. A když to vyšlo vyčkal jsem, vlezl na fora, četl o těch bugech( buzích?) a věděl že tohle si nikdy nekoupim a nenainstaluju. To ta 20 let stará hra pořád vypadá a hraje se stokrát líp.
-
-
To si dneska dovoli kde kdo, zprznenych a nedodelanych her jsou dnes desitky..tak proc ne další. Chtelo by to aby tyhle patlaly někdo uz konecne zazaloval, mozna by to pak další preslo.
-
-
Naprosto souhlasím s komentářem že recenze je naprd....je úplně naprd...o příběhu , hratelnosti vývoji postav nevím nic......rozloha, města.....nevím prostě nevím.....celou dobu plácá o tom že to po technické stránce není dotažené...já si to zahraji i tak , neb jsem za tyhle remake vděčný.....
-
Hele recenze je na prd. Clovek se z ni nic nedovi. Jestlize hra ma hodnoceni 4, tak tu samou znamku si zaslouzi recenzent za svou praci.
-
No nevím. ty lidi na tom pořád dělají, kdyby to aspoň označili jako early access, i když tohle by byl opravdu jeden z těch exkluzivních, kdy máte možnost hru sledovat od počátků psaní kódu.
-
Mňo, takže poslechnu recenzenta a počkám si aspoň půl roku a uvidíme, jak to dopadne.
Snad se dočkám doplňku k recenzi za ten cca půl roku na blogu, Micku *3* -
horrible game
-
Hoj lidi.... Snažím se na steamovou verzi sehnat češtinu a nedaří se mi... Neví někdo nějaký odkaz???
-
Zklamání jako blázen. Hrál jsem to 20 minut a musel vypnout a dal si 3hodďky stařičkého Das Schearze Auge.
-
Některé screenshoty jsou docela hezké - hlavně příroda a města. Jasně, není to žádný zázrak, ale v dnešní době indie VGA her je to hodně nadprůměrná grafika. Na druhou stranu postavy vypadají tragicky.
Kdysi jsem hodně do podrobna hrál Star Trail, byla to super hra. Další díly trilogie jsem si ale nedoplnil a zdá se, že při tom zůstane. Škoda.
PS: Drakensang se mi vůbec nelíbí. Jeho šmajdavě strakatá grafika mi vůbec nesedí s celkem vážnou náladou, kterou měl Star Trail.