Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Zajimavy, naka predtucha ci co ze nez jsem se koukl na hodnoceni tak me napadlo to bude nejspise 4/10 a hle, nemylil jsem se.
    • hznk89
      Předtucha? Nemohlo to být něco většího? Síly z pararerního vesmíru?
      • Jack1947
        Nevim , ja na Vesmir moc neverim. *3*
        • Muhehe ...tak tohle je pecka :)
        • BookerDeWitt
          Tak to vypadá, že se nám tu rodí nová trollí hvězda (Jack1947) a nebo jednoduše je opravdu tak zabedněný, že nám tu píše bláboly o tom, jak nevěří na Vesmír a má jasnovidecké vize. Zítra nám nejspíš napíše, že měl mokrý sen o Ewě Farné a pak potkal na zastávce její dvojnici, tudíž to byl jasný důkaz osudu, že si musí Farnou vzít za ženu a žít s ní šťastně dokud je smrt nerozdělí.
          • Jack1947
            Bud v klidu, jasnovidecke vize nemam a stezi se mi jim chce verit, zenit se nechci a nebudu... Pisu pravdu a netrolim, jen jsem nepochopen tot vse. *3*
        • Kozy
          Správně, bratře. A teď si zase koukej nasadit aluminiovou čapku.
        • holec89
          a zeme je placata?
          • Thorar
            Samozřejmě, a putuje vesmírem na zádech čtyř slonů, kteří stojí na hřbetě velké vesmírné želvy A'Tuin. It is known.
  • maros.goc
    odkial ste ziskali hru? co viem, tak sa nepredava este (predavala sa davnejsie ale len chvilu no potom bola stiahnuta)
    • sleepless
      Mick si ji koupil sám, ale bez ohledu na to jsme dostali klíč od vydavatele. Asi ho rozdáme v podcastu, i když s ohledem na kvalitu hry nevím, jak moc se o něj bude někdo prát...
      • maros.goc
        jaaa ..ja sa hlasim! :)
    • Thorar
      Na steamu je za 20 éček.
      • ucho
        už byla v akci za 5 eur, ehm...
    • MickTheMage
      Autor recenzie si ju kupil v den vydania :) (a na steame stale je, co viem)
      • Robotron3
        A byl aspoň honorář za recenzi víc jak 20€? *4*
      • maros.goc
        tak fakt je :) ale prisaham bohu ze nebola! :D
  • Článek pěkně napsaný, což o to, ale recenze? Neberte to zle, ale o hře jsem se nedozvěděl v podstatě vůbec nic kromě toho, že se jedná o remake, potažmo zpackaný remake. O hratelnosti, náplni/obsahu hry samotné v podstatě nepadlo ani slovo.
    • to máš sice pravdu, ale pokud neznáš "originál" tak je i pro neznalého člověka tahle hra bezpředmětná. Ono totiž kdyby ten remake byl k něčemu, mělo by smysl o hře a její náplni napsat, takto by to byla už jen ztráta času. Nebude to hit pro znalce originálu a neznalce odradí zpracování dřív, než pochopí o co jde..
      • To je prece nesmysl, recenze ma hrace seznam s hrou jako takovou, ja presto, ze jsem dohral celou trilogii jsem se z recenze nic nedozvedel. Napr. jak je rozvedeny pribeh, jaky je vyvoj postavy - zdali stejny nebo jsou v nem nejake zjednoduseni jako v drakensangu atd. Zda je zachovana komplexita pri cestovani na mape atd. Proste recenze za 4-. To snad napsal uplny amater.
        • MickTheMage
          Ked si ju dohral povodne hry, vies, ze je to presne to iste ;) (nic rozvadzane, nic navyse, ak by tam nieco navyse bolo, bolo by to spomenute) Teda bolo by keby ta hra fungovala tak ako ma - co sa systemu tyka. V dobe recenzovania nefungovala. Skoro nic tam nefungovalo, ale ako recenzia naznacuje postupne sa to menilo k lepsiemu. V konecnom dosledku, nic z toho nie je podstatne, pokial to nefunguje tak ako ma.
  • jak to říct.. na jednu straně mě mrzí, že se to nepovedlo... na druhou stranu možná dobře. Alespoň jsem si vzpomenul jaká to bylo výborná trilogie! (mj. pokud se nepletu stejný ročník s trilogií Ishar).
  • Thorar
    Tahle trilogie je moje srdcovka (tvoří mou svatou trojici společně s Falloutem a Albionem), takže si tento políček do tváře hráčů beru velmi osobně. Jak si sakra dovolej takhle zprznit hru a vůbec ji v téhle podobě vydat? To netušim co udělaj s těma dalšíma dvouma dílama. Když jsem poprvé četl že dělají remake, řekl jsem si "bomba", pak jsem viděl video, obrázky a nadšení sakra rychle opadlo. A když to vyšlo vyčkal jsem, vlezl na fora, četl o těch bugech( buzích?) a věděl že tohle si nikdy nekoupim a nenainstaluju. To ta 20 let stará hra pořád vypadá a hraje se stokrát líp.
    • To si dneska dovoli kde kdo, zprznenych a nedodelanych her jsou dnes desitky..tak proc ne další. Chtelo by to aby tyhle patlaly někdo uz konecne zazaloval, mozna by to pak další preslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit