Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud nekoho nebavi ucit se trat, pak ho nemuze nikdy bavit zavodeni a ve sve podstate NEZÁVODÍ.
    Tyhle dve veci se navzajem naprosto vylucujou
  • GT5tce dela konkurenci jen FM4 tim to ale konci. Jsou to "konzoloidni zavodni hry smerovene spise k simulaci" Tedy ani arkada, ani simulace. A tak to proste bude.

*nicmene jista kombinace trate, auta a hlavne pocasi muze opravdu v GT5 pusobit bezkonkurencne, ale maximalne po strance grafiky. Co se fyziky tyce tam ho konkurence zere zaziva, ale nemam rad srovnavani konzole VS PC, nedokazu si ani uprimne predstavit pure sim na konzoli. A tak to asi ma byt. GT5 je GT5, FM4 zase FM4. A HC simulátory zůstanou vždy HC simulátorama, kde když chceš ten opravdovej požitek, pořid minimálně G25/G27 a zazijes neco cos v GT5 urcite nikdy nezazil :)
  • Sim hráči Grid 2 ignorují.
    Vyřešeno.
  • :D
    Věř mi, u Coddies tahle obava nikdy nebude namístě.

1 000 000 %.
    *3*
  • Je třeba vždy vyjít vstříc všem. .. já to beru proti tomu nic nemám. Jak říkám - Grid 1 - pecka !
    Ale nepřekousnu falešný kecy real jezdců směrem k něčemu... mno to už je na každým.
  • realny jezdec mluvici o arkade - tomu rikas logika ?:D (pak de domu a rika si, tyjo aspon ta vata za to stala protoze tu !sracku! co sem tam musel hrat a jeste se u toho tvarit jak je to free n cool bych zadarmo nedoporucil ani sve tchyni.
    To je moje logika.
  • ?

Motor ulozen veprostred (spise vzadu) nahon na zadek.

?
  • To je pochopitelně blbost. Mě osobně to nevadí, ale dokážu si představit, že dost volantářů to naštve. :/
  • Unika ti jedna vec, Grid 2 ma byt bez asistentu, jakoze pro vsechny stejny. Coz je samozrejme uzasny. Jak z toho ale Codies vybrusli a jak maji byt spokojeni arkadovi a sim hraci, jak to bude hratelne na klavesnici i volantu, to nikdo nevi. Mozna ani sami Codies. :)
  • GRID? Na klávesnici je hratelný i DIRT3, který někteří samozvaní experti považují za "nesrovnatelně realističtější". Pokud si člověk nepovypíná různé asistenty (vyplývající mimo jiné z absence analogových vstupů), tak řízení jde v klidu. Na rozdíl od těch takzvaných "simulátorů".
  • nenejhorsi na tom je ze to hraje na volantu ale na klavesnici to bude nehratelny
  • Naopak, má to s tím co dělat, jelikož jsou slicky pneumatiky určený na suchej povrch a tím, že nemají dezén tak po zahřátí lepí na silnici, to znamená, že auto do určité rychlosti v zatáčkách je přikované. Taaaaaaaaaaaaaaaakže tím sem chtěl naznačit, že žádný mejdlo a podobně. Je to otázka znalosti a technického umu zpracování ve hře. Já ždánej znalec nejsem takže, tímhle debatu o kolech ukončuju :-D nicméně, je to trapné chování vozu ve hře....mejdlo
  • To si špatně pochopil, nebo to nebylo na první pohled vidět, on je "vycáklý" z bankovního konta, kam mu přistály peníze za reklamu :)
  • Radioaktivni_surikata
    Hele, teď jsem po relativně delší době zkusil aktuální build a je to fakt hodně dobrý. Shift je fajn, ale tohle je někde jinde...
  • Radioaktivni_surikata
    No hezky mu přenechal závodní stopu, jen co je pravda *1* Ale McLaren co jezdí bokem napřed? Není rozbitej? *8*
  • Tak zrovna slicky určitě nebudou ten problém, že se ve hrách auta chovají jak vznášedla, respektive tak vypadají... to s tím nemá co dělat, zase nepřeháněj :)
  • Ty voe prý v Gridu se auta chovají reálně :D To může napsat opravdu jen člověk, který nikdy nejel v autě.

Mimochodem taky nechápu proč je tak těžké ? udělat reálně se pohybující auta a ne vznášedla.
  • Kein
    To je bohužel pravda, ale přesto... *5*
  • Protože si taková lama co nemá supersport a nemůže porovnat jak se tvůrci přiblížili v jízde ve sportovním autu...
  • andrewz
    Stačí si zacpat uši a vybrat vhodnou kombinaci auto/trať a GT5 nemá konkurenci. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit