Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe
    Může mi někdo vysvětlit, jak se do té hry dostal Vyšší Brod? :-))
    https://ulozto.cz/!gofQQen4uiok/rebel-galaxy-vyssi-brod-jpg
  • v charon ale tak dako pribech konči ??
  • Geniální!!! Za ty prachy nepřekonatelná zábava na dlouhé večery. Jakmile jsem to uviděl na GoGu, hned jsem to koupil. Super, připomíná mi to Freelancera. Super hudba, dabing, grafika... A hlavně souboje mega lodí, né stíhaček, to se mi líbí. Celé je to takové kovbojské, což je plus. To, že to někteří neumí docenit, je jejich problém, já se královsky bavím.
    • Jo, je to super, taky mě to hodně baví. A to je nejpodstatnější… Někdo tomu vyčítá 2D pohyb, jakože tam chybí ta skutečná svoboda nekonečného vesmíru. Hm, řekl bych, že tam jde hlavně o ten grind lodí a výbavy, pak se člověk hne i v příběhu, kterej teda beru jako něco navíc a jako berličku, poněvadž díky tomu se to naučíte krásně hrát. Zpočátku mi trochu vadilo, že snad u každého úkolu jsem byl přepaden. Na můj vkus možná příliš akční, ale nic, co by mě odradilo od dalšího cíle, další lodě… S tou poslední to pro mě nejspíš vystydne, ok, jenže komu to vadí… Dost možná pak přesedlám na něco složitějšího ze stáje X3, uvidí se. Rebel Galaxy vřele doporučuju.
      • Dohráno, nejlepší loď, Blackgate, je moje. U konce příběhu se stává vydělávání snad až příliš snadné. Dost tomu napomáhá i nesnižování hodnoty prodávaných lodí a vybavení, což možná někteří spíš ocení, ale herní dobu to zkrátka neprodlužuje. Endgame, respektive motivace dále hrát, chybí, škoda, přestože jsem se 3-4 dny parádně bavil, 7.
  • Tak jsem zřejmě dojel příběhovou linii a je to bohužel kopírka jiné hry. Nevím jestli přesně Space Rangers, ale ta zápletka je hoooodně podobná jedné starší hře. Škoda no *13* Chválím optimalizaci, grafárna je pouze vlažná.
  • pořád nevidím důvod proč to hrát, když je venku Elite. Jasně, je tam kampaň, nepotřebuješ připojení k netu, ale ve všem ostatním to s Elite prohrává.
    • Elite už vyšlo? Vždycky když to po čtvrt roce pustím, tak vidím jenom demoverzi :D
  • Jaké je to třeba v porovnání s Galaxy on Fire 2 HD ? Mám podobné hry rád, je to vždycky taková skvělá oddechovka, kde člověk nemusí moc řešit...
    • elwiscomeback
      RG má jednoznačně větší nároky na ovládání + tím že se točíš neustále bokem to chce trochu víc myslet
  • Nahráno cca 17 hodin a za mě paráda...atmosférou jako seriál Firefly, v bitvách jsem se cítil jako v Battlestar Galactica, koncept jako jednodušší freelancer
    bitvy jsou v podstatě "námořní", neboli hlavní zbraně jsou z boku lodi (proto je hra v podstatě 2D, neboť zaměřovat čistě bok lodi ve 3d prostoru by bylo hodně složité, ale to množství diskutérstva nechápe)
    celkově řečeno, za žádaných tuším 15$ (ve slevě na steam) slušná koupě, člověk nemůže čekat hloubku a propracovanost X série nebo Elite, ale zábava je to náramná...a perfektní soundtrack už je jako bonus *1*
    • Jen je potřeba dodat, že lodě velikosti Polaris a spol, se poměrně špatně parkujou a občas se s nima smázne nějaká ta obranná věžička u báze *2*
  • "Přestože Rebel Galaxy nabízí mnoho tradičních profesí, nikdy nevyzdvihuje jednu nad druhou." Mohl by to autor rozvést ? Nějak jsem si nevšiml, že by šlo vybírat profesi nebo, že by tam snad byly nějaké profesní skilly které by se měnily a měli vliv na hru.
  • Jak hra obstojí při srovnání se Starpoint Gemini 2 ? Najde se někdo kdo hrál obojí a napsal by nějaké dojmy ? Mam SG2 a nevim jestli má smysl kupovat Rebel Galaxy.
    • Ja mam obe hry. Ac jsou si celkem podobne, lisi se v tom, ze v SPG2 dost casto jen das prikaz k palbe a lod udela praci za tebe. Tady se musis snazit, protoze automaticky strili jen veze. Bocni salvy zamerujes sam. SPG2 ma take trochu RPG ve smyslu, ze se muzes zlepsovat v urcitych oblastech. To v RG neni. Na druhou stranu v Rebel Galaxy jsou NPC docela pekne provedena, ne jen mala ikonka ksichtu na monitoru. Celkove jsou si ale obe hry dost podobne a Rebel Galaxy bych rozhodne doprucil, zvlast za soucasnych 15 USD / 17 EUR.
    • Zkus demo. Oh, wait ! Dema už se nedělají. Ono už by nebylo tak snadné někoho napálit :)
  • Hra z vesmiru kde se neda pohybovat po ose Z? Co tady bude prište ponorkova hra kde budete moct plout jen po hladine?
    • nightborne
      Záleží, kde si zvolíš nulovej bod, žejo, kdyby ve svý lodi, tak se pohybuješ po osách Z a X, nelze po ose Y. Teda, ne, že by na tom záleželo, jenom jsem chtěl vypadat chytře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit