Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

    platinum games sa stane len dajakou laboratornou pokusnou krysou na mtx pre square enix.smutne 

    arcane soon with redfall.

  • x_ander

    No, pozitivní by na tom mohlo být to, že se vrátí k nějaké jistotě a kromě třetí Bayonetty konečně oznámí druhý Astral Chain. 

  • PlatinumGames uz byli jednou tesne pred krachem po serii sice ne vylozene spatnych, ale vlazne prijatych licencovanych her - The Legend of Korra, Transformers Devastation a Ninja Turtles. Vytahl je z toho uspech Nier Automata. Nejsem si jisty, ze Bayonetta 3 bude takovy uspech jako Nier, zvlast kdyz jde o Nintendo exkluzivitu (byt ja ji kupuji day 1, takovych her moc neni), takze oci se upiraji k tajemnemu Project GG.

    • iSpirit

      Nier:Automata ve finále není ani jejich hra, je to hra geniálního Yoka Tara. Platinum se samozřejmě na hře podíleli a vytvořili combat apod, ale rozhodně nemají takové tvůrčí kvality na tak myšlenkově obsáhlé dílo. Opravdu jim nechci ubírat kredit, ale Nier:Automatu bych jim nepřipočítával do zásluh.

      To neznamená, že dělají špatné hry. Já např. mám hodně rád MGR:R. Fantasticky obtížná hra.

    • Derp_1337

      Tak exluzivity pro Nintendo mají většinou zaplacenou velkou část vývoje právě od Nintenda. Takže jen velmi těžko prodělají a spíš bych to tipoval na určitou formu úspěchu.

      Přece jenom Bayonetta je zavedená značka a nějaké tržby to určitě bude mít.

  • Maxianimal

    Hmm, solidní hnuj.

  • Jako diky za to demo, ktere asi fakt moc hracu nepresvedcilo, spis odradilo. Nechapu na tehle hre hodne veci, at uz treba naceneni na plnych 70 € na vsech platformach + vsechny ty f2p elementy (battle pass, skiny, premium tohle, premium tamto) nebo kam zmizly vsechny ty cool gameplay mechaniky, ktere jsem tehdy videl v prnich trailerech. Asi kombinace toho, ze Square Enix pekne podusilo puvodni vizi a Platinum potom nebyli schopni prevest ty mechaniky pro co-op hrani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit