Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presvedcive se prokazalo, rikas :D
  • Na to nemáš chlape ,to bys musel něco být.
  • Ristoro
    Běžně se hrajou RPGčka lépe s gamepadem :D:D.
  • God-of-War
    Já teda taky moc ne, ale snažím se. A taky chci posunou ČR aspoň o jednu pozici víš.
  • Ja tolik casu nemam, ale patri do meho fondu zlatych her, ke kterym se neustale vracim.
  • Tady to neradi uslysi, ale imho se presvedcive prokazalo, ze hre formatu diablo sedi lepe gamepad nez klavesnice s mysi. Skoda ze na pc si to clovek s gamepadem nezahraje.
  • Zato farmville na pc je desne nepristupny :-).
  • God-of-War
    Já tu hru pařím furt, páč se chci dostat v CZ hráčích na TOP první místo *1* .
  • Dead Nation je paradni hra, takzvana vecna, ta se da hrat furt, doufam v port na vitu.
  • God-of-War
    Kenny si jede. Máš + 1 *5*
  • BookerDeWitt
    Dobře, jedna série, a ten zbytek?
  • kennyB
    Rozhodně víc, než ty. Psát to, že ke konzolistům to není nenávist, jen obrana když tady začínaj jako první držkovat pcčkáři, to je teda síla.
  • Zato ty pusobis dospele az to boli.
  • Ano delaji, viz Call of Duty mirene na decka kolem 15.
  • Nu Pagadi! Ještě je u našich a funkční! Tak jsme měli podobnou s kuchařem, jak chytal omelety. A potom Spectrum a už to jelo. *1*
  • kennyB
    Proč by ne??? Já jsem taky měl jako malej ruskou digihru s vlkem a vajíčky *1* Ty asi ne, podle tvého komentáře si ještě utíráš mléko na bradě *1*
  • I 5 lety holcicky maj pravo si poradne zaparit. Jen jejich herni portfolio je ponekud odlisne. Ale respekt i jim!
  • God-of-War
    Dead Nation 2 prostě musí vyjít! Jinak k Diablu sem se zatim nedostal:((.. výplata je až v pondělí *1*
  • BookerDeWitt
    To se mi teda zdá jako nešťastné přirovnání zrovna ke komoušům. *2* A prosím můžeš mi nějak vysvětlit, co mají společného děti a feťáci s úpadkem herní scény? To chceš říct, že hry se dělají převážně pro tuto skupinu lidí nebo jak to mám chápat?
  • JJ, 5 lety holcicky co na iPhonu drtej Angry Birds jsou paranky jak svin, SO HARDCORE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit