Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • určití lidé jsou zdá se stále zvyklí na hloupost
  • Gratuluju, tak už by jste mohli recenzovat pořádně :)
  • Jo, GameStar byl taky všude a ve všem nejlepší :)
  • MickeyMutant
    Tak jsem projel články na Games až k minulému čtvrtku (28.7. včetně), protože JD se (na Twitteru 1.8.) nezmiňuje, o který text mu konkrétně jde. Našel jsem tři články z 28.7. (Worms: Ultimate Mayhem, 3DS, Red Faction) a dva z 1.8. (mikrotransakce na 3DS, Diablo 3 nepůjde offline), které mají stejné téma jako ty na britském Eurogameru, ale jsou to klasicky převzaté zprávy z jiných webů (ne z Eurogameru) s uvedeným zdrojem.

JD ale pravděpodobně myslí článek "Ghostcrawler o WoW na iPadu" z 31.7., což je vlastně přepis rozhovoru s někým z Blizzardu. Ten rozhovor se uskutečnil pro britský Eurogamer koncem června a Games ho cituje s odkazem na Eurogamer a WoWfan.cz. Není to podle mě úplně košer, je to podepsané "Redakce" a myšlené pravděpodobně jako reklama na sesterskou stránku WoWfan.cz, ale je to víc než měsíc stará zpráva s uvedeným zdrojem. Navíc je to pro neangličtináře přeložené do češtiny a český Eurogamer se toho neujal, tak bych na tom nic kriminálního neviděl.
  • http://twitter.com/#!/jaydeecz
  • MickeyMutant
    Aha. Neměl bys odkaz na vyjádření toho šéfredaktora? Rád bych si o tom něco přečetl a sám si udělal názor, co je na tom pravdy. Faktem je, že informace z článků mezi weby kolují naprosto volně - to je úplně v pořádku. Problém by mohl být, kdyby se větší část textu někde objevila v totožném znění.
  • sefredaktor Eurogameru osocil Games z toho, ze prekladaji cele clanky z Eurogamer.net. jelikoz to dela i Eurogamer (ten na to ale ma licenci), vznikaji tak zajimave, takrka totozne utvary, ktere obcas nejaky neumetel na jednom ci druhem webu doplni svym nazorem, ze ktereho cisi neznalost
  • Gratuluju Games.cz! :) Snad budou váš příklad následovat i ostatní české weby, třeba my! ^^
  • dilinja
    congratz! *5*
  • MickeyMutant
    Psaním článků pro jeden web se člověk pravděpodobně neuživí, tak asi píše, kam se dá. Když přitom pracuje na smlouvu a nerozhoduje o penězích uvnitř firmy, tak na tom nevidím nic špatného. Jinak by mě zajímalo něco o tom kopírování. Na Eurogameru to moc neznám, tak bych rád věděl, čeho se to konkrétně týká.
  • kostejnesmrtelny
    Českej Eurogamer, čili páně Doskočilovo (jd, jaydee) sebranka. Bejvalá redakce games.cz.

Redakci: Osobně bych řekl, že jste na metacritic museli udělat svou prací za poslední rok opravdu ohromnej dojem, když to vyvážilo to, jak působily games.cz zhruba čtyři roky předtím...

Gratuluju a držte si svůj současnej, vysokej standard *3*
  • Já vím, že se to nenosí... Ale mě ty hry budou bavit a strávím u nich dlouhé chvilky. Což je přesně to, co od her žádám. (AAA hry celkově) Asi jsem nenáročný, jenže to je mé peněžence jedno.
  • XXDarthVaderXX
    Se klidni
  • Mozete mi prosim naznacit o aky web sa jedna? Moc te "vztahy" nesledujem.
  • Ocelot23
    No pokud si pamatuju tak Blackops dostalo 6/10 a podobně i na hrej (recenze Singleplayeru)
  • kobzool
    a nebo jisté služby, co? :D
  • Kurňa tady je slávy jak na prvního máje.
  • mirekdusinojc
    +1 pánové. Recenze tu určitě mají světovou úroveň.
  • co si mám představit pod spojením "se nám po dlouhém jednání a zvažování podařilo přesvědčit zástupce Metacritic"

dobré slovo? hezké oči? *1*
    nebo
    vyhrožování? úplatky? *8*
  • Měli byste se spíše vyjádřit k nařčení, že kopírujete Eurogamer. Ostatně nechápu, jak je možné, že pro vás píše novinky Levis z Eurogameru. Nehledě na to, že jsou jeho články nejnudnější, skutečně máte tak málo lidí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit