Přejít na výpis diskuzí
Recenze Games.cz jsou od července na Metacritic.com
1.8.2011 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
Pánové přeju vám to... podle mě ste nejkvalitnější herní web u nás
-
Připojuji se ke gratulacím pode mnou, dobrá práce :-)
-
Gratuluju, to sa mosí oslavit, otevřu si jedno, na Vás. *3* *1*
-
Pokud vím tak LEVEL (Hrej) už tam dávno je.. *3*
-
-
A dostal se tam tuším za šéfování Martina Bacha. I když si neodvažuji odhadovat do jaké míry to bylo jeho zásluhou.
-
jen level, takze jako herni web ma games.cz prvenstvi
-
-
Ale pořád má nejlepší herní web, nejlepší recenze, nejlepší AAA herní recenzenty, nejlepší novinky a budoucí design, na kterém nenaprogramoval vůbec nic, ale bude super a změní herní svět.
-
-
Beru zpět :D *7*
-
-
Já nemluvím o herníweb, ale o webu, který vede ten Jouda Doskočilů.
-
-
-
Já jsem si říkal proč je pan Doskočil po ránu tak pozdrážděnej. Nemůže asi taky ústat to, že i z**g.cz má větší návštevost.
-
Ah, tak proto začal urážlivka Doskočil (JD) útočit dneska ráno na Games.cz. No jo, určitě mu z toho naskákaly na hlavě beďary :D Chudák, měl by mu někdo zavolat ambulanci, jestli to s ním neseklo.
-
no mame pred sebou peknou radku velice ocekavanych her, tak jsem zvedavy jak tady dopadnou jejich hodnoceni ;]
-
Gratulace, zvedne mistr Doskocil hozenou rukavici? ;)
-
-
Twister doskočil má tak maximálně pochcanou nohavici ze vzteku.
-
-
A ako ste to prosim vas dokazali ked vsetci dobre vieme, ze najlepsi, najkrajsi, najmudrejsi a najgenialnejsi web, ktoreho novy dizajn uplne zmeni svet hernych portalov sa tam este nedostal?
-
-
Mozete mi prosim naznacit o aky web sa jedna? Moc te "vztahy" nesledujem.
-
-
Českej Eurogamer, čili páně Doskočilovo (jd, jaydee) sebranka. Bejvalá redakce games.cz.
Redakci: Osobně bych řekl, že jste na metacritic museli udělat svou prací za poslední rok opravdu ohromnej dojem, když to vyvážilo to, jak působily games.cz zhruba čtyři roky předtím...
Gratuluju a držte si svůj současnej, vysokej standard *3*
-
-
No krome jineho i na zaklade archivu recenzi, ktere ten blazen s najlepsim, najkrajsim, najmudrejsim a najgenialnejsim webom na svete kdysi nashromazdil. Nakonec to teda byla tymova prace, jiste za to JD brzy prevezme svuj dil zasluh, sleduj jeho twitter. ;D
-
Tyhle slovensky kecy mam nejradsi, tahni na sector.
-
-
Tak právě víme, že 11111 je Jan Doskočil co sem přišel do diskuzí profanovat svůj blogísek. *1*
-
ty si zrejme tu vetu nepochopil, co ? Nevadi, o par tyzdnov naspet do skoly !
-
-
Přes držku ?
-
-
Se klidni
-
-
-
To nedělej..jako kdyby tebe někdo vyháněl.
-
-
*1* *1* *1* *1*
-