Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super recenzia dik.

  • Nejhorší věc na herním HW je design, který pasuje tak akorát do pořanského doupěte teenagera, ale sehnat něco v čistě bíle a aby to ještě nebyl blikající cirkus a šlo to dát do obýváku je docela problém.

    • Derp_1337

      Pokud vím, tak to podsvícení u většiny klávesnic jde vždycky vypnout.

      Nenech se odradit těmi marketingovými fotkami. Ty fotky jsou s podsvícením, protože to vypadá víc "cool" (aspoň z pohledu typických teenage pařanů).

      • Jo vypnout podsvit muzes prakticky u kazdeho produktu, problem je, ze zejmena u vnitrnosti PC k tomu potrebujes nainstalovat kdejaky bloatware, po jehoz odinstalovani se vsechno resetuje na klasicky rainbow puke. A nektery bloatware jsou fakt strasne programy, s takovym Asus Aura Sync neprojdes pres par anti-cheat ochran, takze se hra ani nespusti. Pak jeste pokud takovych programku pobezi vice, zacne to i znatelneji ukrajovat vykon PC.

        Osobne jsem se smiril s rainbow puke a do budoucna se budu snazit kupovat komponenty s neutralnim vychozim podsvitem nebo bez, ale uplne nejlepsi by bylo, kdyby Microsoft prisel se svym vlastnim SW ovladacem integrovanym do Windows.

        • Derp_1337

          Jo, tak klávesnice, která veškeré ovládací prvky má vyřešené přes extra bloatware software, je dost blbá.

          Preferuji, když ovládací prvky jsou integrované přímo na klávesnici. Ať už se jedná o extra tlačítka (nahoře) a nebo s podržením funkční klávesy, která aktivuje tyto specialní funkce.

          Zmáčkneš klávesu a podsvícení je vypnuté. A opakovaným mačkáním procházíš mezi různými profily podsvícení.

          • Nastesti u me klavesnice to jest taky tak.

    • tuco

      https://www.annepro.net/products/anne-pro-2

  • Derp_1337

    To nesplnění avizovaného standartu 26KRO (NKRO) je hodně divné. Pokud klávesnice dosáhla jenom klasického standartu 6KRO, který je běžný u USB, tak někde ve software musí být chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit