Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá recenze, ale pokud chcete být skutečně seriózní, prosím neodbývejte tolik displej. Je to elementární věc, se kterou se nejvíc pracuje... Je potřeba u displeje například rozebrat, zda má PWM (velmi důležité!!) a jaký barevný gamut je schopný podat. Odbýt to slovy, že je velmi dobré barevné podání, je moc vágní.
  • Takhle nějak vypadal můj pracovní noťas před 15. rokama.
  • MishKonn
    Mel jsem podobny nazor, dokud jsem kvuli praci nezacal jezdit skoro kazdy tyden na 2-3 denni sluzebni cestu. At vazi i 5 kg, do tasky to das, do letadla to das, a potom jsou dlouhe pobyty na hotelech mnohem prijemnejsi. Nejde o samotnou cestu, kde souhlasim, ze je to neprakticke. Jde o pobyt mimo domov. *3*
  • PreidaQ
    Moje řeč. Jsem si navíc jistý, že kdybych měl místo průměrného křápu drahý herní noťas, tak bych měl se studiem na vejšce mnohonásobně větší obtíže.

    Mimoto neznám vůbec žádného vysokoškoláka, který by na kolejích používal herní noťas za mnoho desítek tisíc. Prakticky každý student má noťas za cenu 15-20 tisíc (popř. ošuntělé stolní PC). Na druhou stranu neznám žádné mladé aristokraty, tím to taky může být...
  • Veskoslav
    Za tu cenu si postavíš dva herní sety....Mimoto, kdo je na výšce a je tam 3-4 dny v týdnu, tak většina má klasické pc a na převoz mají lehké, obyčejné notebooky. Nebo PS4 a televize na kolejích. Ale neznám nikoho, kdo by měl herní notebook do školy....
  • KrPa
    ja vystudoval vysku s notebookem za 15 tis.
  • Hmmm...no za tu cenu je to o ničem.Když už tak za ty peníze MSI GT75 Titan.Ten uchladí i OC nové 6 jádro bez probĺemu.Nebo na cesty nové MSI GS65 s 1070 a hlavně s 9 hodinovou výdrží baterie.
  • hele ale já třeba efektivně bydlím na dvou místech najednou. mám herní desktop a je samozřejmě super, ale když chci odjet na 2 nebo 3 dny na druhej byt, tak je to problém. buď to celý rozložím a převezu, nebo si nezahraju. a vlastně jsem to měl stejně i na vejšce - podle mě tohle je nejčastější důvod ke koupi herního ntb.
  • jiri.svak
    Příště sundám ten zelený semiš, na tom zeleném ta šedá vypadá víc dramaticky než v reálu :-)
  • Koukam je tu zatim 6 komaru :D Ono musis pri vyberu notese zapojit mozek, jestli s nim chodis dalky, tak si nekoupim 5 kg notes ne ? Stejne vetsina pak jede v MHD autem atd, takze kdo nosi notebook kilometry daleko na tele ?
  • Hele kluci, tady nemá každej v pr*eli mincovnu, co takhle vydávat spíš články o budgetových "bang for the buck" zařízeních?
  • Led prolisy kterýma každýmu v okolí ukážete jak jste hustej borec ( pokud je vám 13 let )

    5kg - když už jste dali 100 litrů chcete cejtit tu váhu v krosně na zádech.

    Blikající ledky duhovejch barev který svítí do xichtu při hraní - aby každej v okolí viděl jakej jsi hustej gaymer.
  • Ta recenze nemá číslo, ale jen spoustu textu? Co si mám o tom produktu myslet? Potřebuji číslo!!! *1* *1* *1*
  • Evidentne zadny ntb nenosis. Ono se to fakt nezda, ale clovek pozna hodne kazde kilo navic. A petikilovy notebook taky znamena +1kg zdroj +1-2kg brasna a potom dalsi veci v brasne, takze je z takove velke masiny hned deset kilo jako nic a to se ti na rameni radne pronese, kdyz s tim musis chodit nejake vetsi vzdalenosti *3*
  • Hned, jak jsem viděl obrázek, tak mne to díky hnusné šedé barvě a designu připadalo, jako starý ošklivý DELL D520...málem jsem se zablil. Osobně by mne zajímala celková návratnost za tyhle drahý herní NB, kde cena přes $3000...kolik se jich musí prodat, aby byla firma na nule?
    Osobně se dívám po svém 1.herním NB, protože 1 týden z měsíce se nacházím mimo domov a mimo práci na něm si chci občas něco i zahrát a to s integr.VGA moc nejde, teda krom Factorio, Rimworld, GameDevTycoon a nově ProductionLine, které už docela rychle omrzí. To jen na otázku, proč někdo nechápe herní NB. Doma výkoná CAD stanice, která i po těch letech zvládne novinky na střední detaily, ale jaksi převážet i s velkou plackou nemá jaksi smysl, že..
  • Sranda jak vždy firma pošle na recenzi top model který si koupí pár lidi a pak to recenzi recenzují a ještě dost neodborně... Tento model nemá logicky smysl ani význam.

    Nejvíce odborné recenze kde má vše i světlost různých částí obrazovky ale hlavně srovnání ve hrách s NB atd
    https://www.notebookcheck.net/

    Tyhle nejen české recenze berte jako názor navíc.. Nikdy není možné aby recenzent kterému firma pošle NB a nemá na to vybavení aby to sepsal co nejvíce fakticky. Tyhle recenze jsou prostě dojmy z užívání. Tím to nezatracuji, ale za mě první věc co bych řešil je HW a odborné testy které odhalí všechno možné a pak názory z užívaní.

    Každopádně HW Club chválím a oba borci umí vysvětlit jasně o co jde a vyznají se. Lukáš jako moderátor supr :)
  • Veskoslav
    Pokud denně nosíš 2 nebo 5 kg na zádech či nedej bože v ruce, poznáš to ihned. Můžeš si to vyzkoušet například s knihami....A jestli si naivně myslíš, že to řeší nějaká posilovna atd. to fakt ne. Je to otravné. Notebook má být k tomu, aby byl mobilní, dlouho vydržel a nezabíral plochu fotbalového hřiště. A to herní notebooky nesplňují.
  • KrPa
    dokut to nebude stat 100 tis. a nebzde to mit aspon 25 barevnych ledek, tak to nema cenu kupovat
  • Dle me je fuk jestli ma notes 2 kg nebo 5 ne ? : D nebo to nosis nekam na tury ? Nesmis bejt jak komar obcas zajit do posilky a naky kilo rozdil nepoznas : D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit