Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

    Az mi nekdo udela herni netflix kde budou vsechny hry vcetne tech konzolovych tak mu pozlatim ruce. Nic, zpatky do prace, sny ucty nezaplati.

  • dworkin

    Jednak jsem teď asi omylem nahlásil cisi příspěvek, protože už jsem zachytil jen "uspesne provedeno", ale nevím co. Tak za to se jeho autorovi i adminovi omlouvám, sahnul jsem na displej, kam jsem neměl.

    No a k te službě, bohužel patřím k lidem, které input lag hrozně ruší od hraní. Jak psal autor článku, na ovladači to asi nebude tak hrozný, ale u myši to okamžitě poznám a když se mi to nepodaří spravit v konfiguracich (coz tady z povahy věci nejde), tak tu hru prostě nehraju. Nervy mam jen jedny. Zatím jsem z tohoto duvodu odepsal všechny streamovaci sluzby, ktere jsem zkoušel. Tahle zda se nebude vyjimkou. Plus treba u online strilecek je tady jednak input lag a jednak network lag a co tal hraju CoD apod, tak nad 30 ms uz netrefim ani fn.

  • skaven

    "Modelový zákazník je člověk, který nechce investovat do výkonného PC,
    občas si chce zahrát nějakou herní pecku, o které se v poslední době
    mluví, a má doma dobrý internet. Takový uživatel ale jistě nebude mít
    požadovaný titul koupený na některé z podporovaných distribučních
    platforem, proto je u takového zákazníka ještě nutná ochota si hru
    pořídit."


    tiez si myslim. a myslim si ze takych ludi dokopy nie je vela. Chcem tym povedat, ze fakt neviem, pre koho ta sluzba vlastne je.

    • 0011

      Pro studenty univerzit na koleji s budgetovým notebookem. Kampusy už mají slušný net nebo je spousta přenosných možností jako nabízí například tmobile.

      • skaven

        na 1080p 30fps potrebujes 15-18MB/s . na kampuse by si letel po 1. mesiaci, keby si par hodin hral. a prenosne zariadenia ti tiez taketo rychlosti nezarucia. jedine ako pise MrDonut nizsie, nepravidelni konzumenti.(fotrikovia a ich deti)

        • 0011

          Stabilitu ti bohužel nezaručí nikdo ani po kabelu ale ty dražší přenosné řešení okolo těch 20Mb/s jedou. Osobně kdybych hrál jenom občas tak bych radši koupil Xbox + gamepass.

    • MrDonut

      Tezko rict kolik takovych lidi bude, za sebe bych rekl ze dost. Kdyz to ukazu na mem prikladu, tak Ja jsem tu sluzbu vlasnte puvodne ani nezamyslel poridit. Mam "starou" televizi, ktera jeste nebezi na chytrych operacnich systemech typu android atp., takze pro me byla jedina moznost(vyjma telefonu), jak do tv dostat Netflix a HBO Go tak, ze si poridim nejake externi reseni, ktere vyjde levnejc, nez nova telka. Nakonce jsem vybral prave Shield TV a s tim mi pristala na stole i tahle sluzba. Myslim ze spousta lidi to bude mit podobne, protoze kdyz uz nejake takove zarizeni clovek poridi, tak nema potrebu uz k televizi kupovat pocitac, nebo konzoli, ale proste na tech par volnych veceru koupi jen hru a zapari. Samozrejme jak uz bylo v clanku psano, neni to primarne pro kompetitivni parany, kteri od toho ocekavaji nejaky super vykon a odezvu, ale pro gaucaky, unavene fotry a decka, kterym to staci.

      • Derp_1337

        Dle netu se Shield TV dá koupit za 4200 kč, Shield TV Pro za 5600kč.

        To není zrovna moc výhodné, když si za 6000kč můžeš koupit plnohodnotný Playstation 4 Slim na kterém ti půjde všechno (hry, přehrávání BluRay disků až po různé streamovací služby Netflix, Prime Video atd.)

        • MrDonut

          rozumim, ale pro me byla jasna volba neco mensiho uz kvuli tomu, ze to primarne melo slouzit manzelce na koukani na telku pres den kdyz hlida na materske maleho, a co si budem povidat, ty vetsi konzole jsou z pohledu celodeniho pouzivani, energeticky vic narocnejsi a taky to po chvili huci jak stihacka. Navic pokud bych uz kupoval konzoli, tak by pro me pripadala v uvahu jedine PS4 ve verzi Pro a ta v dobe nakupu Shield TV stala jeste 11 tisic. Navic uz se pomalu mluvilo o oznameni PS5 na kterou se uz tesim. Navic mam doma Solidni PC, pres ktere si muzu do Shieldu streamovat hry co uz mam na steamu a Epicu.

          Z meho pohledu to je o par tisic levnejsi zarizeni, ktere je tiche, ma to dalkove ovladani , da se k tomu naparovat dualshock, diky netu muzu naparovat domaci knihovny s filmama a muze to svistet cely den aniz by se to zadychalo.

          PS: a ze sleep modu to naskoci za vterinku :)

  • Houdini

    Pekná recenzia aj gameplay len tak ďalej. Myslím, že na nejaký mainstream je to ešte hudba budúcnosti, ale potenciál tam je limit je v podstate len dostatočne kvalitná linka + tá odozva. Ale už aj teraz si to určite nájde cielovku aj keď asi zatiaľ nie masovú. Páči sa mi to viac ako Stadia (zatiaľ).

  • Po přečtení jsem si vzpomněl na svůj sen zahrát si Civilizaci 5 na tabletu, když to menu nabízí dotekové ovládání. No tak jsem to na Free zkusil na mobilu (protože ten tablet nezvládá takové modernosti jako Android 5) a vypadá to, že by to i šlo hrát, ačkoliv to dotykové ovládání nějak zatím nemám v ruce (a nebo se nemá rádo s rychlostí mé WiFi). Přinejhorším by se to asi dalo ovládat jako stará dobrá Duna 2, pomocí jednotlivých příkazů. Ale tohle je aspoň TB, takže nehrozí, že mi než se proklikám ujede harvester. Jenom se mi to spouští v okně a občas mám pocit, že to okno nevidím dole celé.

    Třeba by mohl Firaxis předělat i Civ 6, přeci jen ten potenciál tam je, když to šíří na všechny možné systémy.

    • honcka

      Na ios civ iv je. 

      • honcka

        pardon Civ VI

        • Jo tak to vím, ale ten předchozí komentář byl slibný :) (nazval bych to jako nejlepší reklama na iPad ever)

  • radek.dobes.69


    A kde vzal autor článku tu podporu Epic games? Všehovšudy je tam od Epicu jen 6 her. Jinak vše jen přes Steam/Uplay. Pokud přidají i plnohodnotný Epic launcher, bude to pecka. Což by se i hodilo, jelikož teď na Epicu bylo zdarma Kingdom Come a příští víkend je Assassin's Creed: Syndicate. A co chvíli jsou tam velké slevy. Jinak vlastním nVidia Shielad TV 2019 a hraní na velké TV je suprové. Připojení samozřejmě přes UTP. Net od UPC 300/20 mbps.

    • jiri.svak

      Ano, ale 6 her je větší podpora než nula her :-) Samostatný launcher funguje jen od Steamu, a tam taky nejsou k dispozici všechny hry, klient ty zakázané prostě odmítne nainstalovat. Z ubisoftu je tam her 22, Uplay sám spustit nejde. Těžko dělat dělicí čáru, co je podpora a co už ne.

  • jindra.veliky

    Za mě dobrá věc a šanci tomu brzo dám. Na PC si chci zahrát tak cca 5 strategií/tycoonovek a kdybych si kvůli tomu nemusel kupovat nový PC + bych mohl hrát na pracovních cestách, tak jedině dobře. Snad budou wifiny na hotelech stačit na těch 720p a 30 fps 

    • Na to bych moc nesázel. Stačí když chci poslat domů fotky/videa nebo videohovor. Manželka se chvíli trápí na místní wi-fi a pak to vždycky skončí hotspotem z mého telefonu.

      • jindra.veliky

        Tak ono by to bylo něco jinýho ve světě, kde má každý 5G a neomezený data za lidovou cenu :D

  • Hidden

    Diky za recenci. Ackoliv nemam potrebu GeForce Now vyuzivat, zatim se mi z omezene nabidky hernich streamovacich sluzeb zda na dobre ceste, oproti treba Stadii (vyuzivani vlastni knihovny primo ve Steam/Uplay/atd.) a mesicni poplatek je v podstate jen za pronajem "zeleza". Coz ma sice Stadia podobne, ale tam to znacne svazuje samostatna knihovna her, ktera je pak jinak nedostupna. Samozrejme, pro masovy trh by byl asi lepsi pristup s knihovnou her uz v cene, ale i tak Nvidii za tento pristup hodnotim pozitivne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit