Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo hold, byli to dobre placeni spioni, At tedka shnijou v base *1*
  • dexempo šunkoplex!
  • MW3 je taky pohádka...
  • USER47
    Heh, myslím, že to je zrovna moc netrápí. V nejlepším případě je Řecko vyhostí a stejně jim zakáže vstup do země:).
  • Ia! Ia! Cthulhu Fhtagn!
  • No jo, ale jak už jsem se tu s někým dohadoval, nikde nikdo snad netvrdil, že by těch 14, 7 nebo kolik snímků byly jediné. Co jsem tak nějak ze začátku pochopil, tak to bylo jen pár vybraných.
  • Coffin.Corner
    Hlavně ta reportáž mimořádného zpravodaje Radiožurnálu je důležitá. Sice vyvolává spoustu dalších otázek, ale po tomhle jsem optimističtější, tedy za předpokladu, že z celého případu nechtějí řekové udělat divadlo pro odlákání od svých vlastních problémů.
  • zdeeneek
    Ses na webu, tady nic poslouchat nemusis. Pokud si o tom nechces ani cist, nikdo te nenuti klikat na clanek, kterej te nezajima. Ani psat do diskuze nemusis.
  • Podpora od Total-Biscuita
    http://www.youtube.com/watch?v=Xi-MAQT5mUg&feature=player_detailpage#t=31s
  • Já být nimi, tak z trucu už na Limnos nikdy nepojedu.
  • GlaDOS
    Když ten EG tak žereš, běž komentovat tam. Tady nám chybět nebudeš.
  • "z" kalkulačkou, to je vykastrovaný býk
  • neboj jakube, kdyby někoho náhodou v budoucnu napadlo ti pomoct s nějakou nepřízní osudu, tak já mu to rozmluvím, že se z toho rád vylížeš sám. z tvé logiky, když pomoc nenajdou všichni tak si ji nezasliuží nikdo?
  • Tak celý záznam asi bude delší, ale pokud na celé nahrávce našli řecký benga jen 14 (nebo 7) framů závadného materiálu, tj. vojenské objekty se objevily ani ne na vteřině z celého videa, pak ano... krátkého.
  • Krátkého?
  • smejki
    podle jedněch zdrojů jde o 14 framů z videa, podle jiných (novějších) o 7 framů + 7 fotek.
  • Jinak chápu to správně, že těch "14 fotografií" je těch 14 framů, z toho krátkého videozáznamu, který si řekové vyjeli?
  • K té zakázce Pentagonu, podle mě měl pan Podroužek na mysli kontrakt pro US Army, kde výběrko stále trvá, zatímco vy píšete o kontraktu pro US Marine Corps. Mariňáci a Armáda, to jsou ve Státech dvě samostatné složky, což platí i pro tato výběrová řízení.
  • Čekol som si to kreslo a v porovnaní s tebou ten kus nábytku fakt prekypuje inteligenciou.
  • Popracuj na pochopení textu, možno to pomôže. Hovorí sa, že schopnosť rozoznať sarkazmus či iróniu je do istej miery meradlom inteligencie. Asi to bude naozaj pravda.

A že máš ty problém s eurogamerom, to z neho nerobí o nič menej dôveryhodný zdroj ako games, či hociaký český bulvár. Rovnako to platí aj o gréckych médiách, ktorých články majú v tomto prípade rovnakú výpovednú hodnotu ako články akýchkoľvek iných stránok a novín. A rozhodne poskytujú väčšiu objektivitu ako vyjadrenia právnikov a rodiny obvinených, ktorí majú eminentný záujem na ich oslobodení - všetkými možnými prostriedkami bez ohľadu na to, či sú vinní alebo nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit