Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

Jo no, proto tady ráno píšu na games, s telefonem od pásu. Víc vedle už být nemůžeš,  mistře vidláku, ale co ti to budu vysvětlovat - dle tvého příspěvku to totiž vypadá, že víš, o čem mluvíš a jak vypadá tvůj den.

• species

neveril bych tomu, GTA byla vzdy pc hra, na druhou stranu RDR bylo vzdy pouze na konzolich. Ale treba nas rockstar prekvapi, byl bych jen rad :>

• species

GGG ale notak, prece tady nebudes tvrdit ze strileni s gamepadem je stejne pohodlny jako na mysi a klavesnici. Sak je asi duvod proc kazda stilecka na konzolich, vcetne RDR2, ma autoaim ne?

• species

Ja mam rad jen PC a rozhodne nekvilim :D Ta hra vypada naprosto uzasne a koukam na to max na twitchi, ale proc kvilet?

• species

lol to je snusna hovadin cos tady nazvracel. 

• residentevilfans

Někomu v hlavičce běhá Ježek Soník. 😂

• Zaho

Kolik hodin tahle hra zabere?
    Jak moc je to podobné GTA? Díky

• ucho

nevim, nectu vsechny clanky a nekontroluji kazdy udaj. dalsi faktickou chybu mas v clanku o kousek vys tykajici se Final Fantasy XV, ale ten je pravda od nekoho jineho. kazdopadne zastavam teorii, ze je vzdy dobre na chyby upozornit. on si totiz priste da autor vetsi pozor ;)

• twicer

Pro našince neznající royalties, je autorovo zjednodušení docela v pohodě. A že se číselně spletla je sice blbé, ale že by nás to mělo nějak zvedat ze židle. Bral bych to kdyby to dělala pokaždé, ale to se neděje, ne?

• BohumilCisar

Já věřím, že to na PC výjde a bude to velký úspěech stejně jako když vyšlo GTA5 na PC. 

• iSpirit

ty jsi pořádný lowend mozek ty "firmi" 😂

• twicer

Časová exluzivita, vydají si to dvakrát a vydělají na tom víc než kdyby to vyšlo plošně naráz. Akcionáři si pak jen pochroctají blahem jak se jim dvakrát zhodnotí investice do jednoho produktu, navíc pěkně s odstupem dvou let po sobě. win-win

• twicer

No a nebo prostě chcou podojit jednu hru dvakrát, když už jim to jednou vyšlo u gta. 

Která verze příběhu dává větší smysl ať už si každej rozhodne sám.

• ALHAZRED

Jednička vubec nevyšla na PC a nikto se nepos...a taky vem ji čert, dneska už nikoho nazajima...možna krom par pametniku, nostalgiku.

LowEnd krabičky sou Low nejenom grafikou, ale taky hratelnosti a Low ovladanim, takže aby to bylo slušne hratelny na PC museli by to odpodlahy prokopat, jinak by jim to PC hrači kritizovali co jim u LowEnd uživatelu opravdu nehrozi ...

Nooo a ja se obavam, že to se Rockstaru nebude chtit. Nač se vystavovat riziku kritiky od PC hraču, když konzolisti sou spokojeni a spokojeni sou vlastne všichni, jesli chceš hrat kup si LowEnd krabičku...neee nechci...ani detem ne !!

Exluzivka sem, exluzivka tam, sou firmi, ktery maj koule vydat hru poradne na všech platformach, ale podle mě je Rockstar jednoduše nema...😛

• Ilusiveman

to co si napsal, ti příjde vtipný?  *clap..clap*

• i586

K čemu potřebuješ odhady prodejů? Ty si akcionář Rockstaru?

• i586

Řekl troll, co se zaregistroval před 5 hodinama (ten nahoře před 4). A opět z Českých Budějovic jako ten nahoře. Náhodička.😂

• i586

Řekl kvičící troll, co se zaregistroval před 4 hodinama. Tyhle zoufalý pokusy místního multinick pacienta mě nikdy nepřestanou bavit.😂

• ucho

v článku jsou faktické chyby a redakci to zjevně nezajímá. no zajímavý přístup.

• radim.zaty

Hele mě to taky štve. Mám celkem slušné PC, na kterém bych si to zahrál v lepší kvalitě, než na PS4, kterou mám taky. Protože mám zatím co hrát, tak zatím s koupí čekám a pokud oznamí PC verzi, tak si na ni počkám.

Chápu, že exkluzivity vydává Sony a MS, ale nedokázal bych pochopit, proč by to v dnešní době dělal Rockstar, zvlášť když mu PC verze staré GTA5 stále vydělává šílené prachy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit