Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 dnes dostává další příděl map
31.7.2013 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
to je ten problém, je tam 5-10 plných serverů bez botů a zbytek (99%) jsou jen boti
-
Pchf, dejte si ( tedy pokud slozite vycvik, coz ja tehdy nedokazal, nastesti jsem obdrzel pomoc)
Americas Army jestli tady tuhle ´´hru¸¸ zmaknete tak uz RO2 nebo cokoliv jineho pro vas bude prochazka, ruzovou zahradou i s rajskymi jablicky jako bonus. - Lezel jsem na zemi 1 smrt myslim ze pak to pro mne , tahle hra nadobro skoncila. -
za chvilku to hodíš za hlavu a budeš se královky bavit...zkus projít workshop, jsou tam docela vychytávky v modech;)
-
Já sem zase hrál Quake World Team Fortress když si ještě nebyl ani na světě. Přes co bys dostal ty? *7*
-
Neodolal jsem, když to na mne včera vykouklo (přeci jen mám nahraných pár stovek hodin RO1 a DH), dnes koupil a pocity dost rozporuplné.
Zvuky zbraní jsou mizerné (porovnávajíc to málo co znám naživo), ale hlášky jsou fajn. Mapy se mi nelíbí (což se mi nelíbily základní mapy ani v původním RO1, prostě mi autorské záměry nesednou, snad bude víc komunitních). Co mne neskutečně síří- zaléhávání autoři prostě nějakým způsobem po...- nejen, že občas kolize terénu s avatarem nedovolí zalehnout, ale v případě rozložení kulometu v lehu (RS) vyšvihne avatara hra o dobrých 10/30 čísel nad povrch, takže to pěkné krytí do kterého jste se plazili najendou není :/. Tanky mi z té jedné bitvy přijdou oproti RO1 nevyužitelné (navíc to vypadá, že je jen málokdo umí ve hře ovládat- dnes jsem seděl jak kachna uprostřed pole a i tak jsem zničil nějakých 6-9 PzKpfw (je zvrhlé, že jsou potřeba na zničení libovolného tanku přesně 3 rány)).
Graficky je to pěkné, potlačování morálky v RS funguje snad i líp než v DH. Za těch necelých 200 Kč to stojí. -
Prvních pár hodin budeš rád, když nepřítele aspoň uvidíš.
-
nj lamak. ja hral dlouho v pc herne cs 1.6 takze kdybych to koupil tak kazdej dostane pres tlamu ze by se bal vubec dotknout mysi *7*
*5* -
jn, ja to tedka instaluju, tak sem zvedav jestli poladili tu optimalizaci kdyz to bylo novy tak se to hrozne sekalo, zkousel jsem piratskou verzi teda...
-
Ok posláno svobodník Halík :)
-
Aha sorry,tak to si mě dej do přátel a já tě tam pozvu jestli chceš: můj nick je Gumimeda *1*
-
Ale je to soukromá skupina pouze na pozvání.
-
Jojo nabízí to nejlevněji co jsem viděl momentálně. Proto jsem to hned šoupnul do košíku *4* .
Nechápu, že se to vůbec může vývojářům vyplatit za takovou cenu, ale když to koupí hodně lidí (i ty kteří to vlastně nechtějí, ale za tu hubičku to stejně vemou). -
neni problém si vyhľadať servery bez botov, tak nevyšilujte *15*
-
lol na steamu to tedka stoji necely 2 eura?? :D
-
Přesně, koupil jsem to během těch letních slev. No pak jsem toho asi hodinu litoval, furt jsem umíral, ale jakmile se do toho dostaneš tak je to vážně super hra.
-
Tahle hra má výhodu, že i když dostáváš fakt kartáč, tak tě to prostě baví a zkoušíš to pořád dokola *4*
-
a doporučuji tenhle koulervoucí Sound mutator na artillery *5*
https://www.youtube.com/watch?v=Mr-b98g2ahE -
Tak mě to zlákalo a RO2 jsem koupil. Čekám že dostanu slušně na prdel, prtž jsem vyrůstal na arkádách typu CoD 2 a 4 a BF3. *15*
-
Boze dyt je tam spousta plnych serveru, ja se na sve oblibene pomalu nemuzu dostat jak je tam plno hracu.
-
Tak ještě jednou...v už ted můžete instalovat Project Reality v1.0 pro BF2. S BF2 má společný jen engine. V pátek se budou distribuovat klíče, aby od večera mohli všichni hrát. Dobrá alternativa k RO, ale kvalitnější komunita (i když se ze začátku dá čekat, že přibude spoustu nezkušených nováčků)