Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 dostala s GotY patchem křídla a jenom září
12.6.2012 | Tomáš Jung
24 příspěvků
-
Mas asi spatne poskladany komp, ja ktery mam i5 2500k a gtx 560ti nemam zadny problem na nejvyssi a to uz od prvniho dne.
-
Ja teda musim souhlasit s autorem clanku, me ta hra ted prijde naprosto stabilni a optimalizovana a statistiky me to neresetovalo, to ti resetlo jeste na podzim kdyz uz si to nehral, kdyz delali ten reset...
-
Škoda že až po třičtvrtě roce (což mi přijde na čistě MP titul trochu moc) a proběhla nějaká změna ohledně techniky? Jako třeba vystoupení tankisty z tanku. A jak jsou na tom modifikace? Něco ve stylu DH by se hodilo.
-
Stale je to zabugovane a rovnako neoptimalizovane ako predtym, nie je normalne, aby som mal na i7 2600K s 580GTX prepady pod 40 fps v kampani a aj v multiplayeri na obstaroznom DX9 UT3..Hru som si predobjednal, dal tomu opat sancu a zazrak sa nekonal, sice to ide o trochu lepsie ako predtym, ale to len tomu, ze namiesto optimalizacie len hru orezali o efekty, dali slabsie textury, horise efekty vybuchov, dymu, atd...TOmu sa hovori pracicka na zaplakanie, poslednych vyhodenych desiatok eur smerom k TWI, tanky su doteraz zabugovane, ziadne pridavanie techniky a slubovane pridane map na cisto velke boje tankov sa nekonalo, opat plane sluby...Najviac ma dostalo to, ze ked som hral opat kampan a isli uvodne filmecky a dal som ESC, aby som ich nemusel opat vidiet, tak hra jednoducho spadne bez erroru..V multaku to taktiez pada rovnako, servery su opat prazdne a hra je mrtva..Vyhodene prachy von oknom. *16* po GOTY update mi to resetovalo opat vsetky statistiky, musel som hrat odznova a hrat si dost casto resetuje graficke nastavenia, resp. celkove nastavenia hry na default...Amatercina.