Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, musím říct, že mě - zasloužilého hrdinu sovětského svazu - řádně nasrali.
    • :DDDDD Zdrastvuj tavaršči..kak tibja zavuj :DD
      • Zdrastvuj, menja zavut hrnec. Ja služu v pechote na TBW servery. Gde ty?
        • To má víc serverů ? Takže to zase není perzistentní MMO válka :(
    • :D
  • Opravdu to kupte lidi, je to pecka hra. Chce to uvážlivost než vylezu z krytu a tak podobně. holt prostě fronta jak má být.
  • No nevím jestli od nuly..já jsem po tom patchy byl na 10lvl,ale nevermind myslím,že většina lidí co hraje RO2 nějaký levelování nezajímá.
  • Jeste bych to doplnil - nejsem sam, ani po resetu statistiky nefunguji jak maji. Ze by byl jeste jeden reset :). Vim, mel bych na vyvojare nadavat, ale nedelam to, hra se me porad libi, porad ji hraju a zeru jeji atmosferu a jestli budou zapisovat moje uspechy ted nebo az dele, je jedno. Co se tyce optimalizace. tak tam nevidim take moc zmen, ale hra bezi solidne. A to se priznam ze mam nekolik let stary komp., vetsinu detailu na HIGH je stiny a prostredi na LOW. Plus par uprav primo v souboru nastaveni.
  • vsetci co ste to nekupili tak hop do toho. Po poslednych patchov je to super. Ovsem treba dobre zelezo. Fakt mazec.
  • Miluju tuhle hru, akorat me stve ze spousta hracu nevi ze se muze respawnovat u squad leadera, kdyz za nej hraju a sem sam v nepratelsky lihni a nikdo se ke me nespawne...
    • respawn na SqL nefunguje v pripade ze v urcitem okruhu kolem nej jsou nepratele.
    • Me vic stve ze neposlouchaj rozkazy...kdyz vidim na mape ze dost lidi utoci na jeden bod tak se svoji četě snažím říct ať utoci na ten druhej spolu se mnou...holt zalezi na lidech.
      • Nechceš trochu moc od publicu? Veď vlez do nejakého klanu...
    • uz sem kolikrat zkousel spawn na squad leadera ale jeste mi to nikdy nefungovalo. krome toho me stve ze nez najedu a klinu na tlacitko respawn, tak se obcas stane ze to o vterinku nestihnu a musim cekat pul minuty. proc to neni automaticky?
      • Protoze je vetsinou mrtvej v momente kdy se aktivuje respawn - to je druhej extrem lidi nevedej ze se squad leaderem se maj snazit prezit co nejdyl a drzet linii a ne jit bez hlave do boje. Zkousej to furt ale dej si pozor nekdy te to spawne hned k nepratelum , uz se mi i stalo ze sem se spawnul za jejich zadama :)
        • Ano ale taky většina lidí neumí útočit.. navíc SL (squad leader) většinou neumí házet smouky.. a když zaněj hraju já tak se to snažím tlačit ... ikdyž hold sám ...
  • Pete.palis
    na Aukru za 299,- *14*
    • koukam a fakt ze jo. to je super!
  • Trochu offtopic, ale Killing Floor rozhodně není napodobenina Left4Dead, spíše naopak! Killing Floor jakožto původně pouze modifikace na Unreal Tournament tu je déle, než vývojáři Valve vůbec začali přemýšlet o to že nějací zombíci vůbec existují! *16*
  • Nevíte někdo o českém klanu ? a zda se budou pořádat turnaje nebo tak ?
  • Shanime lidi na utvoreni klanu, nejdriv parta hrajici spolu a potom vic oficialne, uvidime jak to pujde mozna bude i nejaka liga. Prihlaste se tu: http://www.facebook.com/pages/Red-Orchestra-2-CZ/168780769874125

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit