Redakce doporučuje: Hry pod stromeček
-
Díky za info.
A to mi připomnělo další věc,co se říká: Owlcat, ti snad ještě nevydali hru bez bugů.
Třeba Patfinder WOTR - při vydání doslova bugfest, ale postupně většinu bugů spravili. Aspoň si teda myslím, že spravili většinu bugů, protože jsou občas nějaké zvěsti o starých neopravených chybách u méně populárních tříd.
-
Díky.
-
Pracuje se na ní....ale jsou to Owlcat, což znamená, že doba dohrání tak 100+ hodin a nejspíš pořád nové a nové prvky v systému :) A recenzovat to z první šedesátky nechceme :D
-
Book of Choyer je takový ten čistý hlas mrtvého Inkvizitora:) A ano, skvělý kanál. U Abordera mi nesedl hlas, ale ano i ten je takový mrtvý kaplan zrádcovké legie.
Majorkill má ale občas fakt zajímavé videa:) A ano, zejména shorts. Tam mnohdy nestihne říct nějakou hlášku:)
A:K mi leží v knihovně. Nějak se k tomu nemůžu dokopat. Jsem čím dál línější si to číst v angličtině (byť těch knih budu mít blízko ke 40 v tom anglosaském znění):) A Polaris se snaží, byť vím, že ty český překlad nemusíš:) -
Napsal, že by se chtěl dostat do lore. Nepsal, že to musí být primárně knihy. Navíc sám dal odkaz na Youtubera.
-
Majorkill je naprostý šašek, stejně jako většina těchto youtuberů, co buď hatují GW, nebo za každou větou řeknou nějaké neuvěřitelně ohrané meme, to už radši ten templin institute, ale i s nimi mám problémy. Mě docela sedl The Book of Choyer, který alespoň mluví čistě o lore a necpe do každé věty hloupé vtípky.
Každopádně bych asi radši každému doporučil nějakou knihu přímo od BL, ne něco co přežvýká nějaký youtuber byť třeba ABORDER PRINCE je taky v pohodě.
Nedávno jsem dočetl Assassinorum: Kingmaker od Roberta Ratha a byla to fakt hodně velká pecka.
-
Ta anglictina neni slozita, spis jde o ochotu to mnozstvi textu cist.
-
Recenze je v procesu :)
-
Tak nějak mi uniká, jak (audio) knihy Eye of Terror souvisí s nějakýma streamerama na Youtube?
On očividně chce číst (či poslouchat) knihy a ne poslouchat nějaké random lidi, jak mluví o Warhammer 40K univerzu.
-
No zrovna BG3 bych pod stromeček nechtěl....Obzvlášť když v Q1 má vyjít luxusní edice za směšný 80 €.
-
No zrovna Oko Teroru patří k tomu slabšímu, co se dá sehnat/číst a poslouchat:)Pokud chceš rozšířit obzory ve W40k: WesHammer, The Templin Institute (nejenom Warhammer 40k) a Majorkill.
-
2 lidi z redakce doporučují Warhammer 40k: Rogue Trader. Znamená to, že se plánuje nějaké recenze?
-
Screenshoty ku hram vam nesedia napr. Last Train home. :-)
-
mně owlcatí angličtina nijak těžká nepříjde, angličtina Torment Numenera mi přišla horší (ne že bych nerozuměl, ale občas tam byly výrazy které jsem musel hledat). Ale myslím že anglicky umím docela solidně (ke sledování filmů nepotřebuju žádné titulky a rozumím 99.9 procentům mluveného). Mimochodem, abych se dostal do lore, tak jsem začal na youtube poslouchat audio knihu z W40K (Eye of Terror). A pro hru Rogue One i pro Pathfindera doporučuju kanál cRPG Bro - ten borec má fakt talent na různé mechaniky v těchto hrách a tvorbu buildů
-
Warhammer Rogue Trader bych doporučil tomu, kdo má angličtinu cca na úrovni toho, že je schopný si přečíst a užít si warhammer knihy v originále, jinak atmosféra bude poloviční (textu je tam brutálně moc)