Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud Valhalla vypadá hůř než předchozí díl na stejném PC, přitom je to jen převlečený Odyssey s ořezaným lootem a gearem, ořezanou herní dobou, slabým příběhem? 

    Uvedená v technicky závadném stavu, tj. sleva z kupní ceny by byla zcela odůvodněná?

    = jakýkoliv další nákup od Ubisoftu bude pouze ve výprodeji na steamu max. cena 15 EUR, ideálně 8 - 10 EUR.

    Závěr? Tahle hra není tzv. AAA titul, i když se s cenou 60 EUR snaží za něj vydávat.

    P.S. Jsem netušil, že po Black Flagu se dostaneme do stavu, že vlny fungují jako odrazový můstek a loď pak fantasticky poskakuje.... 

  • J.V.Stalin

    Brutal Doom je ta čistá esence akce, která tuto sérii definovala a dokazuje, jak strý grafický kabát vůbec nepřekáží, když nad ním stojí dost možná nejlepší gameplay v žánru akčních stříleček.

    Ano nový Doom do jisté míry značku opravdu vzkřísil, ale spíš po stránce obchodní, než že bych si z něj sednul na zadek. Plynulost pohybu a překonávání překážek je v něm bez debaty vynikající, ale to je bohužel všechno co nabízí.

    Jednak je v té hře všechno nepochopitelně laděné do oranžové barvy. Neustále tě nutí tě používat glory kills, popř pilu (zdraví/munice) a takové svazovaní hráčových rukou natlačené do gameplaye je na nic. Pokud hraješ na vyšší obtížnost, tak jsi nucený kolem nepřátel poskakovat jak králík (tohle si ehm Doomguy opravdu nezasloužil), což v Doom Eternal platí dvojnásob, navíc je v něm ještě naroubovaný ten dopněk na rameni. A co sakra dělají v Eternal ty skákací pasáže?! Plošinovku od Dooma fakt nečekám. Ze všeho nejhorší ale považuju pocit ze střelby, tam nový Doom až překvapivě selhává. Když jsem v Brutalu poprvé vystřelil z dvojhlavňovky, tak mi naběhla husí kůže. Jednak ze zvuku střelby, pak i z účinku na nebožáky, kteří se ji připletly do cesty a samozřejmě i z hmatatelného zpětného rázu. P/rostě ty zbraně jsou tam úplně jinde a stejně tak i prostředí. Když v Brutalu vejdeš do pekla, tak tam jsou místa, kde vidíš vidím umučence, kteří si můžou bolestí vyřvat plíce. V novém podání to spíš vypadá jak něco vytažené z Diabla III.

  • A co to dokazuje? Když tě srazí ožralej řidič, vidí to 10 svědků, ale řidič po tom, co vyleze z auta řekne, že on tě nesrazil, že to bylo jiné auto, tak to necháš být, jo? Bereš to jako fakt? Dyť on přece nemůže lhát. 

  • uher

    Vždyť má pravdu...

  • TheGGG

    tato hra vypadá ještě hůř jako odyssey a origin a ty obě jsem hrál a byly mizerné.... nikdy víc ubisoft (toto už snad cenzor nesmaže)

  • Ristoro

    Koukám, že s tebou ani nemá cenu se bavit.

  • J.V.Stalin

    Neříkal náhodou někde, že Kmotra zrovna moc rád nemá a že zrovna jím se neinspiroval?

  • J.V.Stalin

    Špatně vykradený Brutal Doom je vzkřísení značky?

  • xtron

    Poslechl jsem si a souhlasím úplně s těmi "negativními". Recenze se mi nezdála a potvrdilo se - a mít na mapě hned vidět, kde se ukrývá nějaké brnění mi přijde úplně mimo ... běžet jak opice za tečkou mi vůbec "fun" nepřijde a celý skill tree je mix a nejde vlastně pořádně ze začátku udělat specializaci na nic. Zatím mám za sebou komplet 2 části Anglie a sidequesty a rozhodně to není nejlepší Assassin a hodnocení na Games.cz je prostě opět jen hype a nikoliv realita.

  • Jevo83

    Trochu trollingu: kto zvladol lepsie priniest Londyn na next gen? Watch dogs legion ci valhalla? :D 

  • iSpirit

    hele Vávra a jeho konspirace zajímá pár jeho přiblblých fandů, jinak Dan ať si nasadi alobal na hlavu a nikde už neotravuje.

  • cNNk

    Ale ta hra je debilni.  Dojej znacku Assasina, kteryho do ty hry uz cpou na silu a vubec to tam nepasuje. Kdyby to prodavali rovnou jako Valhalllu  bylo by to lepsi nez mit svazane ruce a tvorit paskvil.

  • Derp_1337

    Ubisoft má rád historickou přesnost a za pár let se určitě dočkáme Assassin's Creed: Captain America, kde Kapitán bude bojovat proti proradnému templáři Hitlerovi 😂

  • LiarForHire1

    Za mě naprosto otřesný produkt. Hraju na PC. Šílený bugfest, animace za pár halířů, recyklované modely postav ( Hned na začátku recyklace Cassandry a trochu později Leonidase) a fakt neuspokojivý systém side questů. A zcela bez spoilerů je tam část hry, kterou asi dostali rozkaz udělat tak měsíc před vydáním( modří už vědí), kde jsou epické postavy poskládané z random enemy skinů a boss, který nemá hitboxy. Hru jsem vyskoušel v rámci Ubi+, který jsem si za tím učelem na měsíc předplatit, ale dát za tohle plnou cenu, tak se zblázním.

  • Ristoro

    Jojo něco jako, my bychom to udělali lépe, hra je hnusná, má debilní příběh, nudný gameplay a Kingdom Come je top :).

    Mimochodem na streamu od Agraela brečel, když dostal headshot v Mafii, že ta hra je vlastně strašně debilní a jak mohl dostat takový headshot a proč to má cover systém.

  • OmarKarib

    Skvělá debata, přistihl jsem se, že v různých fázích hry mám na ni stejný názor jako všichni ve videu :-)) Od té hry se zbytečně očekává něco, co nikdy nemohla být (snad až ten příští pravý next-gen díl), je to zkrátka další variace na předchozí dva, nevadí mi  ve hře být hodinu dvě, hezky si tam odpočinu, vypnu hlavu, nedělá to ze mě uplnou opici a umí to být zábavné. Zkrátka na ni musím mít náladu, je to přesně ten double chees, kterým se rád jednou za čas zprasím, ale s nějaký fine burgerem z Dishe se to srovnávat nedá... 

  • Jack1947

    Je dostupnější jak třeba Burger king prostě si tam rád vždy něco dám nemusím to mít každý den ale třeba jednou do měsíce proč ne že navíc to funguje když je všude možně zavřeno ( neděli cough coughs)

  • Sob123

    Super diskuze, příště zkuste přizvat Dana Vávru, ať to trochu okoření 😀

  • Jevo83

    Tak regulerne assassins hry boli vlastne len 1 a 2 a 5 a 6.....amerika, karibik a starovek su akcne rpg s obcasnym stealth prvkom... ale znacka je znacka...mozno sa dozijeme, ze za 10 rokov vyjde assassin's creed: forza horizon :)

    Pricom treba povedat ze prvy diel, aj ked zakladatel serie, bol znacne plytky a repetitivny.... 

  • Jevo83

    Jj ze to je taky fast food.... neurazi, neokuzli, a sem tam si to musi dat kazdy....:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit