Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiš, použitej Xbox nebo PS4 koupíte za 3 a půl litru, dohrajete si, co potřebujete a můžete všechno prodat dál (případně ještě koupíte nějakou tu redukci na myš a klávesnici).

Osobně nemám potřebu fňukat na internetu, protože, pokud určitá platforma má hry, které mne zajímají, nemám problém si ji koupit ať už na chvíli, tak na stálo a nemusím pak fňukat, že něco si nemůžu zahrát. Proto mám skoro všechny hlavní konzole a proto třeba taky nemám herní PC (4 roky starý slabý noťas zatím v pohodě stačí na všechno, co na PC chci hrát).

Je to jen o tom, jak se zařídíte.

• spoock

Ten autoaim co tu Vašek popisuje byl už v GTA IV na konzolích, to co popisuje není žádná novinka, to je defaultní nastavení hry, dá se to vypnout. Já sám to používám už léta v GTA IV/V i RDR a nikdy to nekazilo imerzi, je to prakticky to jako když myší dokážete s velkou přesností dělat headshoty ve vteřině, což by v realitě nebylo věrohodné. Navíc při přesnějším míření na hlavu musíte stejně páčku korigovat.

• spoock

PC používám taky k práci i na hry a PS4 a Switch používám "jen" na hry, imho mě zas serou lidi co furt bulí, že to nevychází pro jejich platformu, já jsem to před léty vzdal a prostě od té doby nelituju, že mám i platformu jen na hry, která v základu proti hernímu PC stojí mrzký peníz a ohánět se tu myší a klávesnicí je směšné.

• spoock

Já to teď kupuju na PS4, ale PC verzi chci kvůli MP, tak snad se dočkáme :D

• i586

PC verze bude, klídek.😉

• ALHAZRED

No tady de vo to, že nejak neni problem predelat, prispusobit hry z PS na Xbox ale na PC už jo, ptž gamepad neni myš a musi se predelavat celkova hratelnost. Panaku nehybej se, nebo te netrefim a vopovaž se strilet driv než ja :DD

Nedavno sem si z nostalgie nainstaloval Unreal Tournamen 3 na PC ! No skuste si to na PC na gamepadu, tak s vama boti vytřou podlahu, jooo kdysi se delali gamesi ...dneska je to sami multikultiplatforms a hry stojej za prdlačku...nešli nepovedenej port, tak radši NIC

• Ilusiveman

Tak tu nebreč.

• Ilusiveman

(Y)  26. října 2018, asi to jdu koupit, na chleba budu myslet později!

• Paulcz

Konzoli ani zadarmo, takovej zdegenerovanej hnus, fuj.

• iSpirit

😂😂😂

• Lima

Fakt nechápu reakce tro(t)lů, kteří PC hráčům radí, aby si koupili konzoli. Co jim je do toho, na čem hraju a CHCI hrát? Třeba já jsem PC hráč a miluju tu svobodu vybrat si, jestli k téhle a téhle hře vezmu gamepad, nebo, v případě střílečky, prubnu klávesnici s myší. To u konzolo nezažiješ. Nehledě na to, že PC používám i k práci. Konzoli k životu fakt nepotřebuju.

• v stredu sme sa bavili o tom ako zlepšovať tento sajt a dnes je štvrtok a chalani vymysleli ste perfektne spracované téma ( až teda na ten vizuál, ale chápem že to bolo narýchlo) , velmi zaujímavé rozprávanie o hre na ktorú sa teším, poučné, originálne a profesionálne podané otázky a odpovede, Vašek a Adam no vidíte ako málo stačí aby ste sa odlíšili od ostatných game sajtov, Vy na to máte , toho sa nebojím, skvelá talkshow !!!

• Kedaro

Odmítám hrát střílečky na konzoli, jedině myš a klávesnice. Obzvlášť když popisovali jaký je tam auto-aim, to fakt nechci.

• ravux

Fakt nechapu tyhle stesky. Ty fakt nemas 5k na bazarovou PS4, coz je cena 3 lepsich originalnich her a tretina ceny lepsi PC grafiky?

• Kedaro

Já to chci na PC 😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit