Přejít na výpis diskuzí
Reign of Kings chce být středověkým DayZ
20.2.2015 | Adam Homola
39 příspěvků
-
*1* Mne stacilo,jak si 57 mojich pratel na stimu kupilo H1Z1 zadnej mozeg *15* a jeste naivne veri ze za rok stoho bude plna hra *1* *2* *15* *2* *1*
-
-
h1z1 je strašnej fail *15* psal jsem jim to na youtube do commentu a napsali mi ze to je lepsi nez DayZ protoze to má "dedicated team". akorát to není nikde vidět.
-
"na stimu" ?
-
ten pocit kdyz jeste k tomu az bude full tak bude f2p jak sami rekli ....... *1*
-
-
Jak se stalo i u velkých aaa mmorpg, ale tam ti to dopředu neřekli.
-
-
Ono h1z1 je fakt clekem blba hra ted halvne tim že je silene zabugovana, ale s porovnanim s dayz tech budu zas neni tolik a myslim si, že by nakonec h1z1 mohlo byt lepsi jak dayz klidne za ten rok
-
Smazat, hned! *1*
-
-
NE *1*
-
-
-
Upřímně mě začínají všechny ty alfy a předběžný přístupy pěkně sr*t. Wake me up when its not alpha
-
-
A ty jsi byl co, než tě rodiče naučili utírat zadek?
-
První věta sedí, ale nevím proč je tak cool psát věty v angličtině, tohle míchání je divný, tak buďto píšu jen anglicky, nebo jen česky.Jedině snahu dokázat, že umím anglicky nebo opravdu nevím "wocogou".
-
We want players with early access offer even deeper harmony with our game! *1*
-
-
Zajímalo by mě, jak budou mít vyřešené odlogování zajmutého hráče ze hry.
-
ano... potřebujeme víc takových her...
-
Vypadá to jako solidní sra*ka.
-
takze tu mame rust, mount and blade a chivalry dohromady a vsechno to ve vysledku vypada jako hrubej 10 let starej nastrel Kingdom Come v enginu spichnutym na kolene o prestavce na obed.
-
-
Tvůj pohled chápu a vlastně máš pravdu. Přesto mě tohle zaujalo hlavně díky tomu, že můj počítač by to mohl na rozdíl od Kingdom Come spustit. Ale zatím si vystačím M&B...
-
Ne, že bych úplně souhlasil, ale přeci jenom má hoch pravdu. Přiznejme si to.
-
-
Nápad dobrej, ale do té doby než to bude plnohodnotná hra, tak kupovat nic nebudu.
-
-
To si počkáš? a jen jestli. *7*
-