Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nápad dobrej, ale do té doby než to bude plnohodnotná hra, tak kupovat nic nebudu.
    • Jack1947
      To si počkáš? a jen jestli. *7*
  • Upřímně mě začínají všechny ty alfy a předběžný přístupy pěkně sr*t. Wake me up when its not alpha
    • A ty jsi byl co, než tě rodiče naučili utírat zadek?
    • První věta sedí, ale nevím proč je tak cool psát věty v angličtině, tohle míchání je divný, tak buďto píšu jen anglicky, nebo jen česky.Jedině snahu dokázat, že umím anglicky nebo opravdu nevím "wocogou".
    • We want players with early access offer even deeper harmony with our game! *1*
  • Móda nedodělaných her a her které se možná nikdy nedělají pokračuje.

Viz ten dayZ. Datum vydání nejisté.
    • na dayz pujde nadavat az jestli na konci roku nebudou plnit plan jak na tento rok slibuji. Pak se klidne k tobe pripojim. Nikdo nikoho tu alfu nenutil kupovat to si uvedom. Muzes cekat az vydaj finalni verzi. Ale zabavy uz je tam ve skupine dost tedka. Treba v 6 ti jakakoliv akce na vice navstevovanem miste. On ten adrenalin z toho ze chcipnes a prijdes o secko ma neco do sebe:)
      • Auta, letadla, vrtulníky, pak si to nainstaluju
    • Tak třeba na DayZ se tuším stále pracuje, nikdo to nezbalil... Tak proč hned být pesimista...
  • Ten boj je hodně špatný. Je vidět, že to ještě nemají vychytané.
  • Ty pozadavky na konfiguraci min / max to je asi vtip ne?
    • ee, na optimalizaci her na PC se nebere ohled, když ti hra nejde, běž si koupit novou grafiku...
  • RazorProduction
    *1* Mne stacilo,jak si 57 mojich pratel na stimu kupilo H1Z1 zadnej mozeg *15* a jeste naivne veri ze za rok stoho bude plna hra *1* *2* *15* *2* *1*
    • h1z1 je strašnej fail *15* psal jsem jim to na youtube do commentu a napsali mi ze to je lepsi nez DayZ protoze to má "dedicated team". akorát to není nikde vidět.
    • "na stimu" ?
    • ten pocit kdyz jeste k tomu az bude full tak bude f2p jak sami rekli ....... *1*
      • Draken69CZ
        Jak se stalo i u velkých aaa mmorpg, ale tam ti to dopředu neřekli.
    • Ono h1z1 je fakt clekem blba hra ted halvne tim že je silene zabugovana, ale s porovnanim s dayz tech budu zas neni tolik a myslim si, že by nakonec h1z1 mohlo byt lepsi jak dayz klidne za ten rok
    • Smazat, hned! *1*
  • Offtopic (Please do not delete me)
    Pouze pro zaujaté: Vyšel první díl třetí série Vikings S03E01 + CZ Titulky! *14*

Edit: Teď dokoukáno, a nadšení nezná mezí! Je vidět, že rozpočet je o hodně štědřejší! *2*

Úvaha: Slyšel jsem, že Petr Jákl by chtěl točit výpravný válečný seriál o husitech, ale zatím nesehnal finance.
    Panebože, kdyby to natočil tak výpravně, jako Otakar Vávra (akorát v moderním pojetí), tak by se konečně navázalo na úspěch předrevolučních seriálů.
    • Mockrat diky za upozornění :)
    • Jákl vs Vávra? :-D A peníze na výpravný film? Kukni z okna a raději si dej štamrdlu. To se už asi nestane a nepovede. :-(
      • Doporučil bych ti bondovku, z roku 1983 se Seanem Connerym *3*
  • divný
  • Tilwaen
    Zajímalo by mě, jak budou mít vyřešené odlogování zajmutého hráče ze hry.
  • proč ma tak krivou ruku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit