Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem opravdu za tuto serii rád. Nejen, že mě od Advanced Warfare ty hry začly opravdu bavit (zatímco ty předchozí díly fakt nemám rád) a Black Ops III považuju za jednu z nejlepších stříleček, tak hlavně jsem rád za to množství ubrečenců a herních důchodců, co brečí po fórech kvůli tomu, že jedna "pitomá" serie má úspěch.

*14*
    • to si napisal strucne a vystizne. presne tak, hernich duchodcu. Ja mam tiez 32rokov a zacinal som s COD1. Od mw som nehral nic, prave ako ty az od advanced warfare. A je to vyborna zabava, ktovie mozno preto ze som mal dlhsiu pauzu som neni z toho tak otraveny ako ini duchodci :D
  • Jen drobnost ASSAULT se necte stejne jako se to pise *3*
  • Proste se vytvoril nový brand ktery se pak začal šírit mezi mainstreamem. A nutno poznamenat že mainstream ≠ konzole. Platí tady prímer že ne každý mainstream vlastní konzoli, ale každý konzolista je mainstrem. Go figure. Jinak rečeno naprosta vetšina konzolistu jsou mainstreameri, ale ohromnou skupinu mainstreamu najdeme i mezi PC hráči, co je koneckoncu videt i v diskusích na games.
    • ringmancz
      spíš se rozhodni, jestli budeš psát česky nebo slovensky
      • kde vidis slovencinu
    • ci mas pc alebo konzolu. Niekedy mas chut si zahrat nieco jednoduche, svizne a zabavne. Preto nikdy nevymiznu plosinovky, arkadovky apod.
      Niektori beru hru len ako zabavu, ini ako vyzvu a sutazenie, dalsi to beru vaznejsie a ocakavaju uveritelnu atmosferu
      • je rozdíl mezi jednoduchou a pitomou hrou která ma navíc nízky budget a tvárí se jako AAA, muj nazor a ted do mne *3*
        • no tak napriklad tie animacie nevyzeraju lacno a s nizkym budgetom. to muselo stat pekny balik penazi. nechapem ze niekto tvrdi ze cod je pitome. To je ucel, priama rychla hratelnost s naskriptovanymi scenami. Ako celok z toho vyjde filmova hra co je zamer, ne ?? Ak bude hra prerusovana nejakymi nepitomymi akciami a zbytocne spomalovane tempo hry, potom ta to vytrhne z toho filmoveho zazitku a animacie a hra nebudu posobit ako jeden celok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit