Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulace: Podívejte se, jak šel čas s válečnou onlineovkou War Thunder
19.1.2018 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Jde o to čem říkáš požadavek na vypnutí. Steam se ti po kliknutí na křížek taky nevypne, ale zůstane běžet dokud ho nesestřelíš v liště. Klient WT v defaultním nastavení funguje stejně a hromada dalších aplikací se chová podobně - třeba Skype. Nicméně u toho WT to lze bez problémů změnit. To, že je někdo líný si zjitit jak to funguje, nadává na klienta a urážy ty, kteří se mu snaží vysvětlit, že nemá pravdu je spíš smutné.
-
Nevim co je za modu mi tu krast nick, ale sou mezin nami holt trotlove jako ses ty a dalsi imbecilove, ktery nechapou, ze steam se po pozadavku vypnout proste vypne, a po pozadavku odinstalovat proste odinstaluje, coz pro tuhle sracku neplati ani jedno ani druhy.
-
"lootboxy" jsou ale u F2P jediny zdroj prijmu
-
Takže tebe rozčiluje že něco navíc běží na pozadí (co se navíc dá jedním kliknutím zakázat), ale spouštíš to přes Steam, který ti zbytečně jede na pozadí během hraní a to už tě netankuje?
-
Byla, jenže pak zjistili, že jim letadla ty tanky rozbombardujou za chviličku. Docela jsem se těšil, až budu lovit nějakého chudáka v tanku :D a tak když zavedli tanky samostatně, tak jsem to přestal hrát a vrátil jsem se k osvědčeným singlplayer hrám.
-
To je na ještě nižší mentální úrovni než "já bych všechny ty internety zakázala".
-
Další z řady F2P a dalších her co by měli být od 18 let a spadat pod regulaci o hazardních hrách. Pokud se tam objevují věci jako loot boxy a zvlášť pokud jdou koupit za peníze, tak není rozdíl v tomhle a automatem v hospodě. Divím se jak rodičům, tak úřadům, že proti tomu nezakročí. Ale tak chápu, že je to všechno "zadarmo".
-
Jde o to, že pro hráče je výhodné po 3 killech v tanku opustit bitvu a jít do další.
-
Jenže předtím nebylo nutné vyzkoumat a koupit X strojů před ním, stačilo odemknout tier a pak už měl člověk volnou ruku. Napojené je snad téměř vše.
-
to odemykáni tak pořád funguje, jenže některé stroje jsou na sebe napojené, nejčastěji různé verze jednoho modelu stroje
-
dle meho si mel zapnute tzv skryte aktualizace, klient jel v omezenem modu a cekal na aktualizace hry a ihned stahoval, pak pred zapnutim hry nemusis cekat na velky balik aktualizaci, tohle uz pridavaji do svych klientu i jine firmy
-
Nechápu důvod to spouštět přes Steam, když ho to nepotřebuje, spíš naopak je riziko, že se to nebude kamarádit. Daleko jednodušší je vzít klienta přímo ze stránek WT. Přijde mi že ty problémy snad přímo vyhledáváš :)
-
Dřív se ten klient choval úplně normálně, jeho odinstalace byla spíš impulzivní, protože mě několikrát zdržoval zrovna ve chvíli, kdy se mi to fakt nehodilo. Mohl jsem si to všechno zjistit, ano, uznávám, ale to pořád nijak neospravedlňuje fakt, že ten klient je tak neskutečně vlezlý, že nejde odinstalovat přes Steam a nezobrazuje se v programech v ovládacích panelech. To ti přijde normální? Abys něco "odinstaloval" a ono si to v klídku běželo na pozadí? Jaký typ programů se takhle chová?
-
Možná kdybys strávil alespoň zlomek času toho, co si tady stěžuješ, tím že bys napsal jednu větu do googlu, tak si pak nemáš na co stěžovat. Na úvodní obrazovce klienta jsou 2 nastavení - jedno u grafiky logicky pro grafiku ve hře ještě než ji spustíš, abys hru nemusel restartovat kdyby to šlo změnit jen ve hře a druhé přímo pro klienta je nahoře na liště. Zase tak složité to není. Asi by to mohlo být vše pod jedním tlačítek, ale logicky dává smysl to mít i oddělené, když každé nastavení je pro něco úplně jiného. Jinak ten update na pozadí může být otravný, ale určitě má smysl pro ty s pomalejší linkou, kdy bys zjistil, že je několika GB update jakmile bys chtěl/měl čas hrát. To potom odradí zase jiné lidi, ale pokud se ti to nelíbí, stačí odškrtnout jedno políčko v nastavení, to je celé.
-
Věřím tomu, ale ono taky existuje něco jako uživatelská přívětivost - to je třeba právě to, že člověk očekává, že ho nějaký klient nebude neustále otravovat. Instalovat si to kvůli tomu znova nebudu, prostě to letělo z disku, třeba bych to v nastavení i našel, kdyby mi nedošla trpělivost. Jestliže nějaký program uživatele otravuje, je to v první řadě chyba tvůrců toho programu. Dřív ten klient tak otravný nebyl. Můžou si trhnout a dál tím odrazovat hráče, mně už je to jedno.
-
Nechtělo se mi věřit, že to tam někde je. Vždycky jsem prolezl celé to nastavení s grafikou a žádné nastavení updatů nenašel. Až teď po letech, když na to celé znovu čumím, tak jsem si všiml toho tlačítka "launcher settings" vedle tlačítek minimalizace a zavření. To jsou věci.
-
Ještě když nebyly tanky, tak byl progress parádní a nejlepší bylo, že nebyla posloupnost strojů, ale hned se zpřístupnil celý tier po nákupu několika letadel z předchozího tieru. Navíc se radikálně snížily odměny SL i RP a cena munice a oprav šla nahoru. Z té doby mám ještě pořád zásobu několika milionu SL, dneska už jsem rád, že je to +/- co vydělám utratím. I když to byl zase opačný extrém, kdy to šlo skoro až moc rychle a snadno, pak ale přitáhly šrouby až moc.
-
Ono jde všechno povypínat, jen nesmít být člověk úplný BFU a místo kliknutí pouze na velké tlačítko "Play" navštívit i nastavení. Jde vypnout jak automatické spouštění, updaty na pozadí i režim stahování updatů (např. zakázat P2P).
-
poprave jsem nikdy nejak nezjistil klic, ktery odmenuje hrace zkusenostmi, dle me to je podle celkoveho score, killy nad urcity pocet jen pridava SL