Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V GT5 byly dvě kategorie aut: standardní (zkonvertované z GT4 a GT PSP) a prémiové (nové vozy, některé převedené z GT 5 Prologue). Celkově je škoda, že video neřeší oba Prology, které byly ve vývoji série velmi důležité. Taktéž nezmiňuje zajímavý "DLC" projekt GT HD. Přítom zmiňuje GT 2000, což bylo vlastně vylepšené GT2 běžící na PS3 a které pak vedlo k vývoji GT3 A-spec. GT3 B-spec bylo zrušeno a věci pro něj vyvinuté byly z části zahrnuty do GT4.
  • Pěkné video ale nesouhlasím s tím že v GT5 a GT6 chyběla zábava já si to užíval stejně jako před lety GT2 nebo GT4. Dle mého je nuda právě to GTSport :-( řídí se to jako Gran Turismo ale obsahově už to není Gran Turismo.
  • Na ten okamžik nikdy nezapomenu, kdy jsem asi v 7 letech jel na návštěvu k bratrancovi a on mi ukázal hry Gran Turismo a Syphon Filter. To pro mě byly hry jak z jiného světa... luxusní grafika a zkrátka propracované po všech stránkách. Na Vánoce jsem pak dostal PS1. Do té doby jsem hrával jen nějaké "hopsačky" na PC a "videohry" od Vietnamců za 50kč. Warcraft 2 a Resident Evil jsem hrál tuším až potom, jelikož by to tehdy PC nerozjel. Jó ta nostalgie...
  • Si rikam, kdypak se asi dockame recenze Project CARS2. Je pravda, ze vysla teprve pred vice nez mesicem...
  • Jedna z tutovek na Playstationu .... Sice stále víc kontroverzní změny a obsah který se asi stane druhým Driveclubem , ale mít generaci Playstationu bez ikonické hry .... no i čtyřka se dočkala i když na dvě plnotučné Gran Turisma na generaci to teď nevypadá .
    PS: Nejlepší byla Dvojka ....... a snad pochopí , že by někoho lákal mix mezi Gran Turismem a Street Legal Racingem/Redline víc než klikání na ikonky s upgradem ve stylu NFS .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit