Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulaci dvacetileté historie série Tekken rámuje "problém" s postavou v sedmičce
9.12.2014 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
system bojovek tekkena a streetfightera je uz miliardkrat prekonany, a nefunkcni.
killer instinct je jedina ktera za to stoji. S tema juggler simulatorama uz bezte do pi** *10* -
Já třeba japonský styl rád vůbec nemám.. a proto pro mě byl tekknen tak skvělou bojovkou protože až do pátého dílu to byl takový pro mně parádní mix západu a východu, ale od 6. dílu je to pro mně jen další japonská "zhovadilost" (podotýkám pro mně, pokud mám někdo ten styl rád tak je asi opačného názoru)
-
Hrál jsem asi až Tekken 3 - už tehdy jsem věděl že je bez konkurence... no a vydrželo mu to doted ( ten Tekken6 snad nikdo nepočítá) To je "vtipné" jak 2uspěšné série v 6 díle přesně propadli resi - Tekken coincidence? i dont think so.
Co se týče HC, tedy pokud člověk nehrál poslední Mortal kombat to je něco jako DS pro masochisty... radší než Tekken tag DOA ta je přívětivější a mnohé odpouští.
Tekken taky není žádná pařba na učení, prostě je to hodně o bušení do ovladače a hro vyhraj se. Potom to člověk většinou vzdá game over u bosse a jedeme zas a znovu. T7 snad bude zpátky u svých kořenů. Tedy čistokrevná bojovka.
Lucky chloe lol? copk tam nepřibyli bizárnější postavičky tohle fakt někoho pobuřuje, japonská dívčia v japonské hře! jak si to kurna představují... to je debilita ne? *7* Nebo někdo odmítne hrát kvůli tomu že postava ve hře za kterou ani hrát nemusí je pro něj vrchol nevkusu a hlouposti.
Ted jsem... si uvědomil koolik to je let lol 20 let. To je doba (pro nechápajicí tehdá mi byly všehovšudy 2roky) ale ne fakt 20let! toto letí. *8* *12*
ten její sestřih (né výstřih) mi připoměl pohodové lollipop chainsaw že by stejná předloha?).