Přejít na výpis diskuzí
Remake Death Rally zamíří v srpnu z mobilů na PC
2.7.2012 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
Díky za link, právě jsem byl 18 hodin seklej na DR. *4*
Pamatuju si, jak jsme ve škole měli demo a já TAK chtěl plnou verzi *15* oh, boy, to už je dlouho.. -
Jak nehratelny? Naopak jedna z mala veci, ktera se tam hraje paradne a osobne to tam mam dohrano a v multaku jsem za pulkou :)
-
Death Rally som presiel niekolkokrat aj z nostalgie. Death rally malo do tmava trate, underground atmosferu.... nie som si isty ci sa im to podarilo remaknut, ale vysledok si urcite pozriem.
-
Death rally je prostě jedna z mých nejvíc hraných her mého mládí :D. Takže se na remake pro PC sakra těším. A další skvělá hra ale novější byl Racer cz http://www.root.cz/clanky/racer-cz/ . :)
-
to je soucasna podoba z ipadu
-
Hurááá, konečně dostali rozum, protože na iPadu/iPhonu je to fakt nehratelný! Pro mě srdcovka a jedna z nejlepších her vůbec :) dohrál jsem ji nesčetněkrát a hrozně mě mrzelo, jak to s tou hrou dopadlo (nakonec byla zadarmo a i tak byla nehratelná).
-
Přesně, to mě napadlo jako první, když jsem si všiml obrázku a pak čtu něco o Death Rallye ...
-
*remake
-
Tak to je skvělá zpráva! Původní Death Rally byla (a pořád je) neuvěřitelně chytlavá a zábavná hra a vždycky jsem si přál pokračování. Tohle sice není přímo pokračování, ani si nejsem jistý, jestli tenhle remaky je od Remedy. Ale vypadá to nadějně a těším se na to.
-
Skvělá hra.. A naprosto vynikající hudba!
-
tento remake ma na mobile neskutocne namotal. malo to velmi podobnu atmosferu ako povodna hra aj ked niektore veci boli zmenene a este ktomu to bolo zadarmo. tak vela som sa s mobilom nehral nikdy akurat ma stvalo ze ked uz som mal vsetko na max tak som zistil ze vlastne ta hra nema ziadny koniec a to ma dost sklamalo. cely cas ma hnalo dopredu ze co bude nakonci
-
http://www.joystiq.com/game/death-rally/download/death-rally-for-windows-full-game/
-
No to je fajn, ale ten obrázek mi připomíná spíš Ignition než Death Rally.
-
při downloadu to píše Fatal error, takže si splaším verzi na android a počkám na pc verzi :) tohle sem hrával s bratrancem jako malý kluk a bavilo to hrozně moc :)
-
Do dneška na Death Rally vzpomínám, vynikající arkádové závodění. Takže pokud se remake podaří: "Shut up and take my money!"