Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

Osobně věřím že PC verze nakonec bude, ale jinak jo nikdy nic o PC verzi neřekli. Jestli jen kolega nemyslí to jak řekli že by chtěli průběžně na PC pouštět víc her počínaje Horizonem.

• Bohužel nemohu souhlasit. Demon's Souls je moje nejoblibenější soulsovka. Gameplay je fakt věrný originálu a stejně super. Ale design NPC, nepřátel a všeho je absolutní katastrofa. Vůbec nedáva smysl jak detaily tak lorem. V remaku proste zapomenuli na ty úžasné detaily které dělají From Soft From Softem.

Vůbec se neřídili ani artbookem ani ničím a tak hra ztrácí ze sebe to nejlepší lore a atmosféru.

• iSpirit

až v únoru, na druhou stranu mám v únoru 30, takže to bude trošku symbolické :)

• iSpirit

slovo? Sony nikdy nic neřeklo o PC verzi. 

• romando

Demon's Souls mam rad, ale 80 eur proste nedam. Fakt ne.

• Těším se na longplay. Já patřím hlavně do týmu Xbox, takže ps5 ad demon souls mě čeká tak za dva tři roky doufám že tam už bude hodně dobrých exkluzivek.

• MidnighT91

Opravdu doufám že Sony dodrží slovo a pc verze je jen otázka času.

• TheGGG

sám o sobě důvod ke koupi PS5, demon souls byl např. co do atmošky ještě o kus dál jak dark souls a v tomto novém hávu to vypadá naprosto neuvěřitelně. Jen si vzpomenu na Maneaters a Flamelurkera a dostávám záchvaty, jojo, toto bude pecka. Jsem rád že soulsborne i přes remcání jistých lidí nabývá víc a víc na síle. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit