Přejít na výpis diskuzí
Remake Rise of the Triad rozhodně vypadá k světu
5.11.2012 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Jestli tam nebudou nouplízáci tak nehraju...
-
Já se na to naopak dost hodně těšim. Nedávno jsem si zahrál originál s tim, že jsem si pamatoval, jak jsem to kdysi jako malej kluk hrával s kámošema... ale že by mě to bavilo víc než třeba DN3D nebo DooM, to ne.... no a teď jsem to po letech hrál a bavilo mě to neskutečně! Z novejch stříleček jsem fakt unavenej, proto se furt radši vracim k těm devadesátkovejm. RoTT, Blood (1 i 2), Shadow Warrior... to jsou pecky, jejichž hravost mi v dnešních FPSkách prostě chybí... proto doufám v povedenost novýho RoTTa.
-
-
rovnako... baví ma rôznorodosť nepriatelov, väčší počet zbraní so sekundárnym módom strelby, živé a rôznorodé prostredie, ničím neprerušovaná čistá hratelnosť. A toto výborné spĺňa práve Blood ale aj SW... grafika je na dnešnú dobu žalostná lenže atmosféru to má výbornú stále a hlavne tie kreslené sprity nepriatelov sú úplne geniálne.
-
-
Všichni vzpomínáme na velkou zábavnost starých her, ale ta většina legend staví na jednoduchosti a absenci děje :) Bavil jsem se jako malej kluk, teď věřím, že mě to tam zatáhne na pár hodin, ale nic víc :) Já chci FUN i FILM (sice béčkovej) v jednom :)
-
-
ono je to v princípe jednoduché, v starých hrách pramenila zábava iba z čistej hratelnosti, v prekonávaní jednotlivých levelov kde hráč musel prísť na to ako ich prekonať a prežiť, musel využívať každú zbraň ktorú našiel, zisťovať ktorá účinkuje na toho a toho (rôznorodého) nepriatela nejlepšie. Nikdo mu v hre neradil ako postupovať alebo kam ísť, pretože sa jednalo o dôležitú súčasť hry.
Dnes tieto prvky ustupujú do pozadia, zábava pramení z ich filmovosti, hra je pretkaná animáciami a hráči su radi keď hrou prechádzajú plynulo s čo najmenším počtom úmrtí v epicky sa tváriacich kulisách plných scriptov a pestrých explózií.
Bol by som rád, keby tieto dva svety fungovali vedľa seba a aby si tak každý hráč našiel to čo ho baví (tak ako to dnes v podstate funguje i vo filmovom priemysle). Pretože tá prvá skupina má dnes veľký problém a je odkázaná na hry ako je napríklad táto, respektíve na nezávyslé projekty a úplné minimum áčkových hier.
-
-
Jo holt stará dobrá garda DN3D,RoTT,Blood,Shadow Warrior, Witchaven, Redneck Rampage atd..to byla hratelnost....vzpomínáme. Každopádně nejvíc psycho byl pro mě RoTT.:) Doufám, že se remake podaří.
-
Na první pohled, navíc s prostřihy notnou dávkou nostalogie, to vypadá možná zajímavě, ale bojím se, aby to nebyla po chvíli hraní nuda... v dnešní době už takové prostoduché střílení dávno nebaví tolik jako kdysi.. dokonce ani když je posíleno o "rádoby žijící efektní svět okolo" (CoD)... brzy omrzí.
-
Osobně mě ROTT nikdy nezaujala a pokud si dobře pamatuju, tak to snad ani v té době nebyla taková pecka. Stupidní plošinky, nic moc design a brutalita... spíš bych to zařadil jako mezičlánek mezi Wolfenstein a Doom.
Kdybych chtěl nějaký remake těch starých 3D stříleček, tak první Blood, ale žádné vylepšení hratelnosti, jenom vylepšit grafickou stránku v novém enginu a zachovat tu atmosféru. -
-
otázka je či by prerábka všetkých tých postáv do 3D hre skôr neuškodila. Respektíve museli by sa do toho pustiť skutoční profesionáli, predovšetkým dobrí animátori.
Inak hral tu niekdo Tekwar ? *1* ja nepoznám nikoho kdo by tú hru čo len poznal ... som na nej strávil týždne, i keď je to v podstate naprostá hovadina (možno preto) :) -
-
tekwara sem hral , byla t otakova ta hovadina co se dobre hrala a byla necim zajimava :)
remake tekwaru by byl rozhodne zajimavejsi nez tohle
-
-
-
Ono to má víc faktorů, dřív především byly lékárničky, člověk se musel bát o svůj život, z čehož plynula atmosféra, hratelnost apod. Dneska je to sice načančané ale chybí tomu duše... člověk jen jde, vystřelí, jde, někdo vystřelí za něho, omylem ho škrábne kulka, za pár vteřin autoheal a zase jde....
-
Daleko radši bych viděl remake takovýho Blooda, Future Shocku nebo Dark Forces. Z těch devadesátkových stříleček byl zrovna ROTT trochu slabší co si vzpomínám.
Sice u nás tehdy v nějakým herním časáku vyšla oslavná recenze s prohlášením, že jde o pokořitele Dooma, ale ve skutečnosti to s ním nemělo nic společnýho. Byl to takovej zvláštní mišmaš připomínající Wolfensteina s pastma, skákacíma plošinkama, spoustou šílených zbraní, powerupů a taky se spoustou krve a vnitřností.
Na druhou stranu v moderní grafice by to mohl bejt pěknej úlet mezi dnešníma rádoby realistickýma střílečkama s autohealem. Snad to dobře dopadne. *5* -
-
Jo, ta recenze vyšla v Excaliburu, mám ho doma ;)
-
Dark Forces (6 levelů) máš tady : http://darkforces.jediknight.net/downloads.shtml
-
-
Není vám někdy z takovéto zcela stupidní psychopatické brutality špatně? A ještě pořád v lepší grafice … Kdo tohle to financuje? Nějakej utečenec z psychiatrické léčebně, který vyhrál sportku? Proč by tohle vůbec někdo hrál? Konzumní společnost zdá se zkonzumuje cokoli, opravdu cokoli. Jako ovce.
-
triad bylo dost dobry psycho.... jak vzdycky nemci prosili, please dont kill me. PUM. a bylo.