Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dost pochybuju že KotOR 3 někdy vznikne protože SW: TOR MMORPG který se posunulo dost dál v příběhu (Warcraft3 -) World of Warcraft) a né každej tyhle onlinovky hrál, takže pro veterány posledních dílů, ať už jde o SW a nebo Warcraft by to spustilo bych řekl dost negativní reakce protože by vůbec nevěděli o co v tom příběhu jde, asi jako naskočit u seriálu do 4. série z 6

• Anon-ym

Jedna typka (co už na tom projektu ani nedělá) si dovolila říct, že KOTOR nebyla její nejoblíbenější hra ze SW a toxická část fan-base dostala meltdown.

• Anon-ym

tak to nehraj až to vyjde?

• medveddd

To jste tu Sugynovi ten koment skutečně smazali, nebo je to nějaká chyba? Přestože s ním nesouhlasím, nepřijde mi, že by napsal něco tak nekorektního, aby bylo potřeba to cenzurovat. Budu moc rád za objasnění, díky.

• medveddd

Jo kvůli tomu, že tam pár měsíců byla Sam Maggs. Tak to bych tu hru taky automaticky okamžitě zatratil a zpětně jí teda zatracuju a jsem taky rád, že nespatří světlo světa, protože to nemohlo být nic dobrýho, tenhle jeden člověk by jí určitě celou zkazil.

• Inquisitor

leavnula:D

• sugyn

Najali nejakou SJW feministku aby prepsala pribeh s ohledem na soucasny trendy. V unoru sice leavnula ale nevime kolik toho uz stihla napachat.

• Maxianimal

wat

• To je trochu pokřivenej pohled. Lidi si koupí remake, protože vidí kotor jméno. Znamená to, že kdyby to byl kotor 3, nekoupili by to? Neznamená. Ale na remake kotoru bude potřeba míň práce (příběh, questy, herní mechaniky jsou už hotový), čili to není odpověď trhu ale čistě vypočítavost vydavatele a využití již známé značky. Dovedu si přestavit, že herní vývojář by radši dělal na kotoru 3, ale co tak asi zmůže...

• medveddd

V čem to mělo být politicky korektní? Projekt jsem vůbec nesledoval, tak netuším.

• sugyn

Good. Nemam zajem hrat kotor: political correctness edition.

• roiser

Od zacatku jsem rikal, ze Aspyr je na toto studio s az moc malo zkusenostmi, tak at se lidi moc netesi. Bohuzel se to asi potvrzuje.

• Derp_1337

zahraj si starou verzi. Doporučuji nějaké módy, které vylepší grafiku a pak zaručuji skvělý zážitek 😉

• ravux

Vis, mozna te to prekvapi, ale lide, kteri o tom rozhoduji, maji velice dobre spocitano, ze se jim to vyplati. Neboli, ze si to koupi dostatek lidi. Na to, co ty nechapes, celkem jasne odpovida trh. 

• Remake netřeba, ta hra je dobrá jak je. Pokud už budou mít moderní engine, tak ať k němu udělají originální obsah -> KOTOR 3, nabalený na ten moderní engine herníma mechanikama namíru.

V tomhle ty remaky nechápu. Takové práce aby vznikla hra, kterou už každý (skoro, pane redaktore) hrál.

Chápu když to vznikne jako byproduct. Například vyvinutý engine na Legend, použit na remake Anniversary.

• Já už to skoro začal hrát, pak ale byl oznámen remake, ale teď si říkám že si to taky asi zahraju

• Takze zarizneme fanouskovsky remake, u ktereho je sance ze to stejne bude vypadat lip...

...a pak nedodelame ten nas vlastni kvuli kteremu jsme zarizli konkurenci na kterou bychom si nesahli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit