Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PPoe

    Remaster jsem vůbec nezaregistroval. A přitom autor má u mě obrovský kredit, The Witness je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Jedna z mála co bych jí dal hodnocení 11/10.

    Ten moment, kdy jsem poprvé objevil, že ostrov není jen pěkný hub s přístupem k jednotlivým hádankám patří k jedněm z nejvíc WOW momentů mé hráčské kariéry. Ale ta hra je geniální i téměř vším ostatním. Takže dohnat zpětně i Braid v remasterované verzi? I'm in. 

    • The Witness si minimálně 11/10 určitě zaslouží. Neznám (napříč všemi žánry) lepší hru.

      Braid jsem hrál, ale do konce nedohrál. V pozdních fázích hry mi ty hrátky s časem připadaly už příliš překombinované a x-krát zkoušet přesné načasování mě přestalo bavit.

  • Marquis-III

    Ničím nezajímavý remaster hry, která byla tak tak zajímavá v době vydání, a o kterém nikdo nevěděl. A kterou každý druhý hráč už někde má díky hromadě bundlů ve kterých vyšla. Není se co divit, že remaster nikdo nekupuje.

    A u těch lidí co o autorovi vědí dozajista taky nepomohly jeho conspirační teorie ohledně covidu.

  • Ja mam jeho hry rad, aj JAI sa mi ako napad pacil. Ale cakal by som, ze ma viac sudnosti, ako investovat 8 rokov do vyvoja jazyka a potom vydat remake starej, aj ked nie zlej, hry a dufat, ze to zahrani cash flow. Niekde som cital, ze JAI + Sokoban vyvoj stal doteraz US$20M, co je, dufam, blud. Kazdopadne, bude skoda, ked Thekla skonci.

  • I diskuze tady ukazuje, co je největší problém. Vydal remaster, který ale má hromadu nového obsahu, ale nikdo o tom neví.

    Kdyby vydal jen nový obsah, a pojmenoval to Braid 2, tak by s tím byl možná úspěšnější.

  • twicer

    Zlatý oči. :) 

    Vydávat to stejné stále dokola může fungovat, ale ne vždy a u všeho.

  • Kverulant

    Jestli po osmi letech měl připravený jen remaster staré hry, neměl k tomu rozjetou další novou hru, a stačí to na konec firmy, tak je to dost smutnej obchodní plán.

    • Tady nezbývá než souhlasit. Pokud jediný bussiness plán na udržení studia bylo remaster týhle hry, tak nemohl čekat nic jinýho. Zase taková pecka to nebyla, kdo měl zájem to už našel v nějakých akcích zadáčo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit