Přejít na výpis diskuzí
Remaster kyberpunkové střílečky Hard Reset nabídne hezčí grafiku a nový obsah
28.1.2016 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Klasická dobrá fps. šlo tam pěkně oloupat plechové potvory.
velké členité úrovně, dobrá fyzika, málo filmečku a hodně hraní.
To se dnes nevidí.
+1 za redux -
-
Jasně každá hra dneska bude mít redux. Sice mě nic nenutí to kupovat, ale tahle nová móda je fakt tragédie. Místo aby se vývojáři někam posouvali a dělali nové věci, tak raději recyklovat už jednou vydané.
-
-
na pc si obcas zahram, kosim hordu nepriatelov jedna radost , serious sam+painkiller sposob hry mam rad :) Neviem si ale predstavit hrat taketo rychle hry na tazkopadnom gamepade. Stale si hovorim ze to ako keby csgo vydali na konzole. To sa nedá proste pri rychlych fpskach kde su nepriatelia rychli a treba mat rychli a presny aim . Ale urcite do konzolovej verzie daju autoaim tak to bude dobre :D
-
-
Jde to. Prostě si dáš jednoduší obtížnost nebo tam dají pomocníka míření. To má také hodně her na konzole.
Jak je vidět, nějakým méně náročným hráčům to stačí. Sice pak nemají tu radost z toho, že něco sami dobře provedli ale budiž..
Nebo co je horší. Rovnou změní celou hru. Například v COD apod. lze střílet jen když chodíš. Tedy aby jsi měl více času jednoduší míření. -
-
a jak by si chtěl střílet? Jako v těch stupidních run and shoot old school blbinách ala quake? Né každá střílečka musí být hopsající pakárna a i v armě nemůžeš běhat a střílet....
-
-
že to neumis neznamená že to nejde...
-
-
-
že si to nedovedeš představit neznamená že to nejde...
-
-
Ještě coop a byl bych total spokojen.
-
Ja som kedysi skúsil demo a malo to blbu fyziku, grafiku a strelecky model.
-
Nenatchlo mne to tehdy, tak pochybuji že bych byl nějak - uchvácen ted prostě tyhle hry nemusím radši Remake Painkiller který se hrál závodně i online než něco jako tohle ale je to jen můj názor. Na KTERý si VYHRAZUJI PRÁVO!!!
-
-
Tak hlavně, že tě to nenaTchlo...
-
-
Damn, sice tento old school FPS styl moc nemusím, ale vím, že demo této hry mě bavilo a pak jsem už zapoměl to koupit... tak asi už počkám na remaster...
-
Taky me to minulo a vypada to super